ŠOK DOKAZI O STANIJINOM OŽENJENOM DEČKU: Asmin sve vreme radio starleti iza leđa, pa tražio supruzi Aneli VRELU AKCIJU! (FOTO)

Autor:

Zadruga

04.09.2023

08:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anela Ahmić obelodanila je šok dokaze o suprugu, koga joj je preotela Stanija Dobrojević.

ŠOK DOKAZI O STANIJINOM OŽENJENOM DEČKU: Asmin sve vreme radio starleti iza leđa, pa tražio supruzi Aneli VRELU AKCIJU! (FOTO)

Foto: printscreen/instagram, ST/Dragan Kadić, Youtube printscreen

Aneli Ahmić izazvala je opštu pometnju ulaskom u Elitu, kada je na samom početku otkrila da ju je suprug ostavio zbog popularne starlete, Stanije Dobrojević, koju sada planira oženiti.

Stanija se nedugo zatim oglasila, potpuno šokirana, pa izjavila da nema veze sa onim što se govori, a ubrzo je stigao i demant.

Naime, na profilu nove učesnice Elite pojavile su se fotografije i prepiske, koje dokazuju da Asmin Durdžić ima dete sa Aneli i da je želeo pomirenje, čak i tokom veze sa starletom:

Republika

Foto: Instagram.com, ST/Dragan Kadić, ATAImages

Aneli Ahmić, Stanija Dobrojević i Asmin Durdžić

 

- Želim biti sa tobom, tako si me povredila. Želim da me sačekaš na aerodromu i da se iz*ebemo kao životinje - napisao je Asmin Aneli.

- Ne, ja ti neću preći preko prevare, zapamti - odgovorila mu je ona.

- Ma, sve je to montirano, budalo, volim te - ubeđivao ju je on.

Naime, ove prepiske su nastale kada je Asmin uveliko bio u vezi sa Stanijom, a osvanuli su i ostali dokazi, pa se čini da je starleta dobro upućena u sve što se dešava, a kako će ona odgovoriti na ovo - ostaje nam da ispratimo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Vojvotkinja Tolstoj

04.09.2023 13:01

Montirano - da bi ušla "s pričom" u "Elitu". Neka Iva Grgurić objasni ko je ova spodoba : njoj se NE zamera šta iznosi u javnost (dogovorili se sa Staniji maknu neki evro...) , a Ani Ćurčić zamereno što je o onom "zveknutom ponešto iznela"...