SLOBA RADANOVIĆ PROGOVORIO O NOVOM PINKOVOM RIJALITIJU: Pevač otkrio ko mu je favorit!

Autor: Republika/A. N.

Zadruga

02.09.2023

19:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač i njegova supruga uputili reči podrške budućem takmičaru "Elite".

SLOBA RADANOVIĆ PROGOVORIO O NOVOM PINKOVOM RIJALITIJU: Pevač otkrio ko mu je favorit!

Foto: Marija Mladjen/ATAImages

Sloba Radanović

Večeras je spektakularno otvaranje novog rijaliti programa "Elita". Produkcija televizije Pink najavila je brojna iznenađenja, koje publika jedva čeka da vidi, ali i raznovrsne takmičare. 

Već je poznato da je Marko Đedović jedan od takmičara za koje je zvanično potvrđeno da će biti takmičar novog rijaliti programa "Elita". Njegovi prijatelji danas mu tokom celog dana upućuju emotivne poruke povodom ponovnog ulaska u rijaliti, i uz zajedničke fotografije žele sreću u predstojećem takmičenju. 

Među brojnim ljudima oglasili su se pevač Sloba Radanović i njegova suprugra Jelena, a njihovu video poruku na svom Instagram profilu podelio je Marko. 

Republika

Foto: Instagram.com

Sloba Radanović

- Neki divni ljudi, a ne kao ja. Volim vas - napisao je Marko Đedović na video-snimku Slobe i Jelene, koji su mu po svemu sudeći oni poslali kao pozdrav i podršku pred ulazak u rijaliti "Elitu". 

Republika

Foto: Instagram.com

Jelena Radanović

Podsećamo, kako je danas Sloba Radanović objavio, u kuću njegove tašte upali su lopovi i opljačkali je, a on je javno zatražio pomoć i objavio fotografiju čoveka, koji je usnimljen, a za kog pevač tvrdi da je u svemu učestvovao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Katarina

03.09.2023 12:41

Šta je sa facom ove žene?