MAJA OTIŠLA POD NOŽ! Taki besan kao ris zbog njenog UVEĆANJA ZADNJICE, više ne razgovaraju!

Autor:

Zadruga

31.08.2023

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković je danas otišla na operaciju uvećanja zadnjice!

MAJA OTIŠLA POD NOŽ! Taki besan kao ris zbog njenog UVEĆANJA ZADNJICE, više ne razgovaraju!

Foto: Shutterstock, Instagram

Bivša zadrugarka Maja Marinković se pre nekoliko dana iz Crne Gore vratila za Srbiju, a u prvom intervjuu po povratku za Republiku je progovorila o operaciji uvećanja zadnjice, koju ima danas.

- Idem na operaciju sledeće nedelje, mnogi su počeli da me hejtuju, ja ne razumem te ljude, ja to radim sa svojim telom i svaki čovek tako treba da radi, ono što ga čini srećnim. Ja sam se odlučila na to. Neću ja sad od sebe da napravim na nešto ružno, ali to će biti s*ksi i bum, to sigurno hoće. Nisam se savetovala sa Tamarom Đurić, ali idem kod proverenog lekara i doktora. Ja se ne plašim ničega, mislim da je želja jača od straha. A ja sve ono što poželim, to i ostvarim - rekla je Maja tada za Republiku.

Republika

Foto: Instagram

Maja Marinković

Maja je rano jutros otišla na operaciju, a pre uvećanja zadnjice je priznala da li oseća strah.

- Ubuđena sam. Sinoć je bilo sve u redu, ali sada kada je došao taj trenutak... Nije to nikakav strah. Nema straha zato što je želja veća od svakog straha. Ja kada nešto poželim, to i ostvarim, tako da eto, došao je taj trenutak. Samo da sve protekne u najboljem redu i sve će biti ok. Kao i svaka operacija - par dana će biti malo nezgodno, ali za mesec dana sam kao nova - ispričala je Marinkovićeva za "Informer", pa dodala:

 - Jeste mi velika želja zato što sam negde uvek imala to u glavi da uradim zadnjicu. Naravno da neću preterati da to bude degutantno. Kažu ljudi da postoji lakši put poput teretane, ali ja stvarno nemam vremena za to. Tako da, ovo je moja odluka. Smatram da svako sa svojim telom može da radi ono što poželi - istakla je Marinkovićeva, pa se obratila ljudima koji je prozivaju:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković

- Ma mene to ne interesuje. Može da priča šta ko hoće. Ako im se ne sviđa ne moraju da me gledaju.

Operaciju je, kako kaže, platila 4.500 evra od honorara iz "Zadruge", a o ulasku u "Elitu" je rekla sledeće:

- Želim prvo ovo da protekne u najboljem redu, pa otom-potom.

Na samom kraju, Maja je priznala i da je njen otac Taki ljut na nju zbog nove operacije,.

- Taki je pod stresom, celo jutro ne progovara, to mi je dovoljno da shvatim koliko je sati - prokomentarisala je starleta.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Taki i Maja Marinković

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading