BIVŠA ZADRUGARKA HITNO HOSPITALIZOVANA: Osvanule uznemirujuće fotografije iz bolnice!

Autor:

Zadruga

27.08.2023

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo su detalji zdravstvenog stanja bivše zadrugarke!

BIVŠA ZADRUGARKA HITNO HOSPITALIZOVANA: Osvanule uznemirujuće fotografije iz bolnice!

Foto: Shutterstock

Jelena Batos, bivša učesnica rijalitija "Zadruga", radovala se svom godišnjem odmoru kada je iz Švedske, u kojoj živi i radi, krenula u obilazak Srbije i Bosne i Hercegovine, međutim odmor joj je ubrzo preseo.

Jelena se prvo razbolela, zbog čega je morala da se obrati lekaru, a onda joj se stanje pogoršalo. Zadrugarka je završila u u toku noći u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske, odakle se javila pratiocima na Instagramu i obavestila ih kako se oseća i kakvo je trenutno njeno zdravstveno stanje:

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Jelena Batos

 

- Mene život milion puta opominje da se ne stresiram i nikada da se naučim. Nema ništa gore za telo i zdravlje od stresa, i ja i dalje nastavljam glavom kroz zid. Ovaj odmor mi je bio sve sem odmora, a došla sam jako umorna. Vi, koji me pratite, znate koliko sam radila pre odmora... Tako da sve je to sada učinilo svoje. I šta sam na kraju postigla sa stresom, ništa, sem što sam zaradila dobro. A te pare šta mi mogu pomoći sada kada sam loše... Ako mi ne bude bolje moramo nazad i ništa od mora. I nikada da se naučim, nikada... Jer ovo nije prvi put - poručila je Jelena, a potom otkrila novitete vezane za svoje zdravstveno stanje:

 

- CRP mi je skočio u 24h sa 1 na 200, što je mnogo visoko... Imam infekciju u telu, a ne znaju gde i zašto. Sada primam antibiotike u venu odmah i čekam da mi snimaju opet stomak - poručila je Jelena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Iva

27.08.2023 12:24

Zelim joj bez oporavak… i dobar savet: Prestani se blamirati svojim komentarima o Zadruzi, zivi svoj zivot ! Bila si kratko u Zadruzi, nista nisi pokazala i najbolje je zbog svog zdravlja da zaboravis Zadrugu! Srecno!