HAOS PRED ELITU: Žestoki udar na Mensura Ajdarpašića uživo na Pinku! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

20.08.2023

09:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Budućeg takmičara "Elite" ocrnio bivši cimer!

HAOS PRED ELITU: Žestoki udar na Mensura Ajdarpašića uživo na Pinku! (VIDEO)

Foto: ST/Nemanja Pančić

Miki Đuričić je sinoć bio gost voditeljke Ane Radulović u emisiji "Narod pita". Jedna gledateljka, koja se uključila u programa, želela je da čuje njegovo mišljenje o budućim takmičarima "Elite".

- Da li mislite da Slađa Lazić ulazi u rijaliti? - upitala je gledateljka.

- Miki, legenda rijalitija, da komentarišem Slađu Lazić?! Nemam ni dobro, ni loše mišljenje, ne znam kako je dospela na televiziju, aj makar da je neka riba, kad ono ništa... - rekao je Miki.

- Đedović je odličan kao komentator, baš sam želela da ga gledam u rijalitiju - rekla je gledateljka.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Miki Đuričić

- Matora pametna uzela parica, a ja glup ništa. Moji prijatelji ne razumeju, kažu: "Idi tamo", misle da je lako biti u rijalitiu, nije lako biti stalno tamo aktivan, ko nije spreman na to ne treba da ulazi, oni razmišljaju samo o parama, Gledam da ne moram više - rekao je Miki.

- Kako komentarišeš Mensura kao novog učesnika Elite? - upitala je Ana.

- Mensur je moj favorit. To je taj jedini učesnik koji mi je ostao u lošem sećanju, svađa se sa Irmom: "Svi me mrzite". Krene da preti, nemam ništa ni protiv koga, strogo vodim računa da se niko ne uvredi, i onda ljudi dođu iz drugih država... Nešto u njemu ne funkcioniše, večito teorije zavere. Krene da preti, ja sam čovek koji podržava svakoga, strogo vodim računa da ne uvredim nekoga. Mensur je jedan se*onja. Stefan i ja koji smo hteli da mu pomognemo, on nas zamrzeo, a sa ovim se izgrlio i izljubio. "Jadan ja, svi me mrze napadaju". Ja stvarno iskreno mu kažem da u ovoj sezoni želim da pokaže sebe, a ne da se kontroliše. Daj bože da si se promenio i shvatio neke stvari - rekao je Miki.

- Kako komentarišeš Milicu Veselinović? - upitala je Ana.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Miki Đuričić i Ana Radulović

- Ona je nesretna simpatična devojčica, meni je nje žao, ona nije glupava, namazana je, ona nije bila fer prema Mensuru, mnogo puta ga je dovodila do ludila, on je glupav, stvarao je sam zlu krv, razvalila ga, zamisli da razmišljam privatno o Mensuru - rekao je Đuričić.

- Sa kojim ljudima se družiš privatno? - upitala je voditeljka.

- Stefan Karić, Bora, Janjuš, Nemanja Nikolić, Matora, Super Cveta, Rodni, Mikica, Miljan... ima ih još da ne zaboravim nekoga - rekao je Miki.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading