VELIKI ZAVODNIK ULAZI U ELITU! Mnoge zadrugarke su PALE na njega, Pink izdao zvanično saopštenje!

Autor:

Zadruga

11.08.2023

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Televizija Pink zvanino otkrila ime novog učesnika "Zadruge 7 - Elita"!

VELIKI ZAVODNIK ULAZI U ELITU! Mnoge zadrugarke su PALE na njega, Pink izdao zvanično saopštenje!

Foto: Ilustracija

Televizija Pink je izdala zvanično saopštenje i potvrdila da je bivši zadrugar Mensur Ajdarpašić zvanični takmičar rijalitija "Elita". On će se pridružiti Mileni Kačavendi i Marku Đedoviću, koji takođe ulaze u ovaj projekat.

Ajdarpašić se proslavio u trećoj i petoj sezoni popularnog rijalitija, gde je bio poznat kao takmičar bez dlake na jeziku, ali i učesnik koji je imao turbulentne ljubavne odnose. Pre nego što je ušao u "Zadrugu 5" odlučio je da se više neće zaljubljivati u rijalitiju, ali to mu nije pošlo za rukom.

Republika

Foto: Instagram.com

Mensur Ajdarpašić

Osim devojaka sa kojima je bio u rijalitiju, Mensur je zaveo i mnoge rijati učesnice van Bele kuće. Iako nikad nije želeo da govori o svojoj intimi, mnoge bivše zadrugarke su priznale da su bile sa njim, a o nekima se i dalje šuška.

Do sada najskuplji i produkcijski najzahtevniji TV projekat "Elita" uskoro kreće s emitovanjem, a nema sumnje da će oduševiti vernu, milionsku publiku najgledanije televizije u Srbiji! Pink, koji je višestruko nagrađivana medijska kuća na svetskom nivou, ovaj put rešio je da prevaziđe sve do sada postignuto, te za novu TV sezonu priprema "Elitu" koja će, produkcijski i vizuelno, u senku baciti slične TV formate svetskih TV stanica, što se može naslutiti već po prvim, najavnim kadrovima, prenosi Pink.

Republika

Foto: Instagram.com

Mensur Ajdarpašić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Nadica

11.08.2023 19:30

Sve moj do mojega!! Prava elita, nema šta!!! Od onolike priče oZadruzi 7, gde će biti kulturna elita, književnici, umetnici..., Mitrović nije uspeo nikoga da dovuče, osim starih zadrugara - bruka! Naravno, niko pristojan ne bi ni ušao među taj ološ!!!

Adnan

12.08.2023 04:52

Kako kad je reko nikad vise