VREME JE DA SE SAZNA ISTINA NA PINKU! O njima bruji region, cimeri im NIŠTA NE VERUJU, a publika očekuje ODGOVORE!

Autor:

Zadruga

18.08.2023

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriveno ko će biti gosti u emisiji "Narod pita" večeras!

VREME JE DA SE SAZNA ISTINA NA PINKU! O njima bruji region, cimeri im NIŠTA NE VERUJU, a publika očekuje ODGOVORE!

Foto: ST/N. PANČIĆ, Promo

Pink

Televizija Pink je izdala zvanično saopštenje i otkrila da večeras u emisiji "Narod pita" gostuju bivši zadrugari Žana Đorđević i Marko Marković. Njih dvoje su i dalje u "nezvaničnoj vezi", koja je nejasna mnogim njihovim bivšim cimerima, a večeras će imati priliku da pojasne kako tačno izgleda njihov odnos, a odgovaraće i na pitanja publike i komentarisati druge aktulene teme.

Marko se pre par dana vratio iz Berlina, gde je otišao poslovno kako bi snimio spot za pevačicu Eliktru Elit, dok je Žana boravila u Beogradu i gostovala u emisiji "Narod pita".

Republika

Foto: Instagram.com

Marko Marković i Žana Đorđević

Emisije "Narod pita" se polako privode kraju, kako uskoro počinje nova sezona popularnog rijalitija, koja će nositi naziv "Elita".

Trenutno se u jednoj privatnoj klinici na Novom Beogradu održavaju lekarski pregledi, gde su fanovi danas uhvatili Dalilu Dragojević, a na pregledu se pojavila i književnica i bivša rijaliti učesnica Jasmina Ana, koja će se priključiti Marku Đedoviću, Mileni Kačavendi, Mensuru Ajdarpašiću...

 

 

Željko i Milica Mitrović su juče i danas objavili ekskluzivni materijal iz Šimanovaca, gde su stari i novi voditelji snimali reklamu za "Elitu". Darku Tanasijeviću, Ivani Šopić i Dušici Jakovljević su se priključile nove koleginice Ana Radulović i Maša Mihailović, koje je će zajedno sa njima voditi emisije u sedmoj sezoni popularnog rijalitija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading