DRAMA NA AERODROMU! Marko Marković ZABRINUT, oglasio se iz Podgorice (FOTO)

Autor:

Zadruga

05.08.2023

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši zadrugar ušao u avion, a onda ga je jedna stvar totalno poremetila!

DRAMA NA AERODROMU! Marko Marković ZABRINUT, oglasio se iz Podgorice (FOTO)

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Marko Marković

Kako je objavio na svom Instagram profilu, bivši zadrugar Marko Marković danas iz Podgorice leti za Beograd, a šuška se da će večeras gostovati u emisiji "Narod pita", iako zvanične potvrde od strane Pinka još uvek nema. Dok se nalazio u avionu, Marko je preživeo dramu.

Republika

Foto: Instagram.com

 

Naime, vreme u regionu se naglo pogoršalo, što je Marko i uslikao, a onda se zabrinuo da li će avion moći da poleti.

- Možemo li da uzletimo po ovakvom vremenu? - zapitao se Marko.

Republika

Foto: Instagram.com

 

Ipak, kako nevreme nije bilo toliko strašno, avion je bio spreman za let.

- Ali ipak pilot hrabro pali mašinu - napisao je Marković na svom Instagram profilu.

Republika

Foto: Instagram.com

 

Podsetimo, Marković se nakon kraćeg boravka u Beogradu posle "Zadruge 6" vratio za Podgoricu, a zatim je uživao na Crnogorskom primorju, gde se sreo sa svojom nezvaničnom devojkom Žanom Đorđević.

Marković je u međuvremenu imao još jedno gostovanje u emisiji "Narod pita", nakon čega se odmah vratio za Crnu Goru, a da li će ovog puta ostati duže i biti sa Žanom, ostaje da ispratimo.

Žana je nedavno u gorepomenutoj emisiji definisala njihov odnos.

Ja sam rekla kakavav odnos imamo. Bilo bi ponižavajuće sve drugo što bih rekla. Ponašamo se kao par, ljubavnici. Imamo jedan skroz stabilan odnos, ali nismo dali jedno drugom obećanja - ispričala je Žana, pa otkrila šta bi uradila kad bi Marka muvale druge devojke:

Republika

Foto: Instagram.com

Marko Marković i Žana Đorđević

Ako ima potrebu da ide s bilo kojom bilo gde, meni više nije potreban. Meni osobito ne treba takva osoba. Ko me zna, zna da sam takva. Dok nešto traje, dobro je. Kad neko od nas bude pomislio da postoji neko bolji, onda treba da idemo jedno od drugog. Ja sam se ostvarila kao majka i žena, on to treba da se ostvari kao roditelj. Rekla sam nikad ne reci nikad, ali sam želela da rodim samo svom bivšem mužu decu. Ne želim više da pravim decu, kome to odgovara, razumem. Čovek ne može da se promeni, može samo da se primiri na određeni period. Kompromise ne pravim, mogu samo blage istupe da napravim - istakla je ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Lisa

09.08.2023 13:38

Ja sam iz Italije i zovem se Lisa Romano. Ovo je moj znak zahvalnosti dr. Ogundeleu, velikom čovjeku iz Johannesburga. Veliki čarolija koji mi je vratio muža u roku od 48 sati, nikad nisam povjerovala u to sve dok se moj muž nije vratio kući nakon što je dr. Ogundele bacio ljubavnu čaroliju. Ovaj post je za ljude koji će mi pomoći hvala mu i za one kojima je potrebna bilo kakva pomoć. Kontaktirajte dr. Ogundelea na njegov WhatsApp, Viber ili Telegram: +27 63 883 6445. Ovaj je čovjek toliko moćan da nisam vjerovao. Napomena: dr. Ogundele ima toliko moći da izliječi bilo koju vrstu bolesti i ima moć baciti čaroliju da vas dobre stvari pronađu. Ovaj muškarac ima moć učiniti da zatrudnite ako imate poteškoća da zatrudnite. Moć da vas unaprijedi na vašem radnom mjestu, obratite mu se za bilo kakav ljudski problem, koristite mirne čarolije da pronađete sreću.