ŠOK PREOKRET NA PINKU: Pred suočavanje Aleks i Ane došlo do tektonskih promena!

Autor:

Zadruga

07.08.2023

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suočavanje Ales i Ane najavljeno je za večeras uživo na televiziji Pink!

ŠOK PREOKRET NA PINKU: Pred suočavanje Aleks i Ane došlo do tektonskih promena!

Foto: ST/Nikola Mutić

Aleksandra Nikolić i Ana Ćurčić

Televizija Pink je za sinoć u emisiji "Narod pita" najavila gostovanje Stefana Radića Rodnija i Marka Stefanovića, međutim, u međuvremenu je došlo do preokreta.

Naime, umesto Marka Stefanovića, u studio su stigli Žana Đorđević i Bojan Simić, koje je ugostila voditeljka Ana Radulović. Ani je ovo druga emisija "Narod pita" koju je vodila u ovoj sezoni i trenutno pomaže voditeljki Ivani Šopić dok su njihove kolege Dušica Jakovljević i Darko Tanasijević na odmoru.

Oni su tokom noći govorili o aktuelnostima u svom životu, ali i komentarisali ostale goruće teme koje se tiču učesnika "Zadruge".

Podsećamo, Pink je za večeras najavio pravi spektakl. Naime, na Dedinje stižu pobednica "Zadruge 6" Aleksandra Nikolić i drugoplasirana učesnica Ana Ćurčić.

Republika

Foto: ATAImages

Aleks i Ana

Filip Car je nedavno raskinuo sa Aleks preko poruka, a Nikolićeva će večeras otkriti sve detalje raskida, dok Ana uživa u obnovljenoj vezi sa Acom Bulićem i nema većih trzavica u životu, osim sukoba sa bivšom prijateljicom Milenom Kačavendom.

Milena je, inače, prva zvanična takmičarka "Zadruge 7- Elita", a Pink je juče otkrio i ime drugog učesnika. U pitanju je voditelj i novinar Marko Đedović, koji je učestovovao u trećoj, četvrtoj i petoj sezoni ovog rijalitija, dok se u šestoj oprobao kao voditelj emisija "Izbacivanje" i "Nominacije".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading