PRVA FOTOGRAFIJA MARKA ĐEDOVIĆA NAKON OPERACIJE: Voditelj trpeo gušenja i otežano disanje, ovo ne želi da se ikada više ponovi! (FOTO)

Autor:

Zadruga

03.08.2023

10:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Đedović se oglasio, pa otkrio u kakvom se sada stanju nalazi!

PRVA FOTOGRAFIJA MARKA ĐEDOVIĆA NAKON OPERACIJE: Voditelj trpeo gušenja i otežano disanje, ovo ne želi da se ikada više ponovi! (FOTO)

Foto: ST/Nikola Mutić, ST/Petar Divac

Voditelj Marko Đedović nedavno je otkrio da ima zdravstvenih problema, te da će se suočiti sa čak dve hirurške intervencije pre početka sedme sezone rijalitija "Zadruga". Kako je istakao, već uveliko rešava probleme sa disanjem i stomakom, a sada je objavio i da je uspešno operisan.

Naime, kako je otkrio na društvenoj mreži Instagram, Đedović je nakon prve operacije u najboljem redu, a sada se ponovo oglasio i pokazao kako izgleda odmah nakon intervencije:

Republika

Foto: M.M./ATAImages

 

- Ja kući stigao, osećam se da mogu da letim bez grama bola. Sad mi je krivo što se mnogo ranije nisam odlučio na sve ovo, već trpeo gušenje i otežano disanje, za koje kažu da se više nikada neće ponoviti - napisao je Đedović.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

 

Podsećamo, Marko je nedavno pričao o svom zdravstvenom problemu.

 - Pripremam se, ali i rešavam zapuštene zdravstvene probleme koje imam. Čekaju me dve hirurške intervencije početkom avgusta, tako da ću da zasijam u punom svetlu pred kamerama kad počne ovo naše čudo od projekta, ali zaista čudo, jer tako nešto nikada do sada nije viđeno, rekao bih slobodno, na svetu - rekao je Marko.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading