KO JE MAŠA MIHAILOVIĆ? Otkrivamo sve detalje o novoj voditeljki "Zadruge 7 Elita"! (FOTO)

Autor: P. R.

Zadruga

17.07.2023

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Republika otkriva sve detalje o privatnom životu nove voditeljke "Zadruge 7"!

KO JE MAŠA MIHAILOVIĆ? Otkrivamo sve detalje o novoj voditeljki "Zadruge 7 Elita"! (FOTO)

Foto: printscreen/instagram

Maša Mihailović

Iako se spekulisalo da sedme sezone "Zadruge" neće biti, produkcija najgledanijeg rijalitija uveliko sprema novu, "elitnu" sezonu, koja preti da obori sve rekorde gledanosti. Kako se brinulo o svakom detalju, čelnici Pinka su spremili i nova osveženja za svoje verne gledaoce.

Naime, u provereni voditeljski tim ''Zadruge'' koji čine Dušica Jakovljević, Darko Tanasijević i Ivana Šopić, stiže pojačanje, a kako se saznalo, u pitanju je mlada novinaraka Pinkovog portala, Maša Mihailović.

Maša ima 21 godinu, rođena je u Beogradu i student je Fakulteta za medije i komunikacije. Iako veoma mlada, Maša ima iza sebe bogato novinarsko iskustvo u medijima, a spremna je i da posvećenim radom i angažovanjem gradi svoju uspešnu TV karijeru.

Inače, kako Republika saznaje, Maša je zauzeta i već izvesno vreme uživa u ljubavi sa dečkom svojih godina, ima rođenu sestru, a sudeći po njenim objavama na društvenoj mreži Instagram, svoj privatan život vešto krije od znatiželjnih očiju javnosti.

Republika

Foto: printscreen/instagram

Maša Mihailović Zadruga 7

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Vojvotkinja Tolstoj

17.07.2023 20:26

Sva plastična ! Znači, u pitanju su teže "falinke" !! Al je to strašno, da neko u 21 godini se izoperisao ( znači baca pare na "bez veze" jer nije lepa). Kako diše,spava,jede- puna silikona, može i bolja voditeljka... Videćemo da li je umišljena,kao i svi koji su "javne ličnosti".

Pero

17.07.2023 22:29

Domaćica

Isidora

19.08.2023 14:05

Devojka je 2002...skoro upisala fakultet. Kakvo radno iskustvo? Katastrofa. Kako li je dosla do te pozicije hmmmm?