"OD MENE JE KRALA MOJU PRVU I NAJVEĆU LJUBAV!" Ana Ćurčić rešila da otkrije sve detalje veze sa Bulićem i odnosa sa njegovom ženom!

Autor:

Zadruga

04.07.2023

17:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Ćurčić i Aca Bulić spremni da odgovore na sva pitanja!

"OD MENE JE KRALA MOJU PRVU I NAJVEĆU LJUBAV!" Ana Ćurčić rešila da otkrije sve detalje veze sa Bulićem i odnosa sa njegovom ženom!

Foto: ATAImages, E-stock

U sinoćnjoj emisiji "Zadruga - Narod pita" Ana Ćurčić i Aca Bulić ozvaniči su pomirenje i svima priznali da su obnovili romansu iz mladosti, a ova informacija šokirala je javnost, s obzirom da se zna da Bulić ima devojku.

Kako fanovi žele detalje, Ana je odlučila da snimi video sa Bulićem i odgovori na sva pitanja, pa je tako obavestila pratioce da joj komentarišu fotografiju i postavljaju pitanja, a Aca i ona će odgovoriti putem lajva:

Republika

Foto: pink.rs

 

- Nama je zivot promesao karte. Ja sam bila prva i sudbina je krala od mene moju prvu i najveću ljubav.Sada mi je univerzum vratio i ja sam zbog toga neizmerno srećna...Sutra u 16h pratite LIVE uključenje, dobićete odgovore na sva pitanja - napisala je Ana.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Lj

04.07.2023 21:54

Ova rešila da bude rihsliti igrač

Tamara

05.07.2023 17:06

Ova zena mu je lepotica u odnosu na njanjavu, ali i bitno mladja. Najnjava ne voli Bulica nego njegovu lovu Brzo ce on to ukapirati. Opasan je on. A onda, tesko njoj.