ZBOG ZVEZDANA SVUDA IDE U PRATNJI OBEZBEĐENJA? Bulić motri na Anu Ćurčić, ona otkrila zašto ne komunicira sa njegovom ženom!

Autor:

Zadruga

03.07.2023

22:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Ćurčić se i večeras pojavila u pratnji Ace Bulića i obezbeđenja!

ZBOG ZVEZDANA SVUDA IDE U PRATNJI OBEZBEĐENJA? Bulić motri na Anu Ćurčić, ona otkrila zašto ne komunicira sa njegovom ženom!

Foto: ATAImages, E-stock

Drugoplasirana učesnica "Zadruge 6" Ana Ćurčić došla je na snimanje emisije "Zadruga - Narod pita" sa bivšim partnerom Acom Bulićem.

Oni su, kao i uvek, bili okruženi telohraniteljima, a Ana je otkrila da li je Zvezdan Slavnić razlog zbog čega ona nigde ne ide bez "zaštite" i da li su Aca i ona obnovili romansu ili su i dalje prijatelji:

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

 

- Ja nisam u kontaktu sa Acinom ženom, naravno da ne. Nema potrebe da budem. Sve za nju pitajte Acu. Ja znam da on nema ženu, tako da... Ovde nisam došla sa obezbeđenjem, to je Acino, on ima godinama. To nema veze sa mnom - kazala je ona za Blic.

Republika

Foto: YouTube/Printscreen

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Lana BG

04.07.2023 01:10

Kako ne komunicira s kad te je žena pitala kako si izdržala. Najveći odron Srbije