ANĐELA MESECIMA LAGALA NACIJU, A SNIMAK POSTOJI: Ovo je najveća MULJAŽA Zvezdanove ljubavnice, mogla je da UNIŠTI još jednu porodicu!

Autor:

Zadruga

30.06.2023

22:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Spasojević raskrinkala sve laži Anđele Đuričić!

ANĐELA MESECIMA LAGALA NACIJU, A SNIMAK POSTOJI: Ovo je najveća MULJAŽA Zvezdanove ljubavnice, mogla je da UNIŠTI još jednu porodicu!

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Anđela Đuričić

Da je Anđela Đuričić nekoliko puta uhvaćena u laži, govore u prilog bivši zadrugari, koji su sada odlučili da otkriju sve njene muljačine tokom Zadruge 6. Jedna od njih je i Ana Spasojević, koja joj je bila velika prijateljica tokom boravka na imanju u Šimanovcima. 

Foto: Printscreen

Ana Spasojević i Anđela Đuričić

 

Naime, Ana je u emisiji ,,Narod pita" otkrila da joj se Anđela poverila, a sada je obelodanila i laž, koja ju je skupo koštala tokom rijalitija. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana Spasojević

 

- To smo raščivijali, nisam htela da je odam, ona je ta osoba koja mi je rekla na zidiću da je Miljan licemeran, dvoličarn, u momentu mi je rekla ko mi je bacio kofer, da je to Miljan bio. Taj snimak postoji! Tu nije bilo društvo! Nije rekla da misli, rekla je da je gledala napolju! Ja nisam htela da kažem da mi je ona to rekla, iako su me svi napadali - rekla je Ana Spasojević. 

- Mislila sam da treba da je zaštitim, jer mi je prijatelj, bar sam tako mislila.

Tada su se svi posvađali u Beloj kući kada se komentarisalo oko Miljana Vračevića, pa su mnogi pomislili da će ovaj detalj uticati na njegov imidž u porodici. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading