ZVEZDAN PETLJAO SA ANĐELINOM DRUGARICOM: Sve joj uradili iza leđa, nisu sačekali ni raskid!

Autor:

Zadruga

25.06.2023

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kompletna istina o odnosu Zvezdana Slavnića i Anđeline prijateljice izašla na video!

ZVEZDAN PETLJAO SA ANĐELINOM DRUGARICOM: Sve joj uradili iza leđa, nisu sačekali ni raskid!

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Ana Spasojević sinoć je gostovala u emisiji "Zadruga - Narod pita", gde je komentarisala bivše cimere i odgovarala na pitanja gledalaca, koji su se uključivali.

Naime, Anin odnos sa Zvezdanom Slavnićem i dalje intrigira mnoge, a fanovi njegove veze sa Anđelom Đuričić žele da znaju šta se tačno dogodilo između Ane i Zvezdana i zašto je ona flertovala sa njim, uprkos njenom prijateljstvu sa Anđelom:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

 

- Treba držati distancu, muškarci su muškarci, a za njega smo zaključili da voli tako i da nema lošu nameru. Ana Spasojević, tu mi se već stvari ne dopadaju. Ako je bila dobra drugarica sa Anđelom, češkanje ne ide, podizanje i gola g*za. Trenerka koju je dobila, Anđela i Zvezdan su se dogovorili da joj poklone jer nema šta. Obe ruke mu je oko vrata stavila u znak zahvalnosti. Bilo je u dnevnom boravku kad su svi spavali, neko ležanje, došla je Spasojevićka i pitala: "Gde ti je Anđela?" Ona je legla i glavu mu na grudi stavila - pričala je gledateljka.

- Možete samo da izmišljate i da lažete. Savetujte koga treba, da ima sad bi spavala. Vi ste pristrasni, od Bungiša, Anđele ili Zvezdana očekujete poklon - rekla je Ana.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

 

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading