ANĐELA POTVRDILA: Postoji novi muškarac u njenom životu, Zvezdan je kao gumicom izbrisan!

Autor:

Zadruga

28.06.2023

08:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela Đuričić se pohvalila poklonima, ne može da sakrije sreću!

ANĐELA POTVRDILA: Postoji novi muškarac u njenom životu, Zvezdan je kao gumicom izbrisan!

Foto: ATAImages, Printscreen

Nakon što je potvrdila raskid sa Zvezdanom Slavnićem, Anđela Đuričić radi, putuje i uživa, a do pre samo nekoliko dana jaharala je jahtama na Hrvatskom primorju.

Iako je nedavno izjavila kako je muškarci trenutno ne zanimaju i da nije spremna za novu vezu, čini se da se u životu mlade Crnogorke sve promenilo, pa se sinoć na svom Instagram profilu pohvalila poklonom, koji joj je poslao tajni obožavatelj.

Republika

Foto: ATA Images

 

Anđela je uslikala cveće i plišanog medvede, pa napisala o čemu i kome se radi:

- Iiiii tako me zove nepoznat broj danas i kaže da ima dostavu za mene..direktno ispred kuće. Porukica je anonimna. Hvala na iznenađenju tajnom obožavaocu! - napisala je Anđela.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Sa

28.06.2023 10:51

Da li je to poslao onaj lik što je i Dalili prošlog leta (kad je pukla ljubav sa Carem) poslao u hotelsku sobu cveće i šampanjac ? Posle je bila uslikana i burma, pa sat i, ne sećam se više šta još. Uglavnom, nastavlja se kopiranje Dalile a započelo je razbijanjem stakla i bacakanjem po podu, vrisku i Mićino savetovanje. Očekivan razvoj događanja ovog leta ali, treba tu i neka Marijana da potvrdi sve to i stane uz drugaricu.

istina

28.06.2023 18:31

@Sa - marijana je ispricana prica, sada je aktuelna ona sa psima... ermina...

Ljiljana

28.06.2023 13:25

Nova Marijana bi mogle biti: Aleksandra ili Šarmen?!? Sad će i poklon auto. "Đevojka" je led,kamen,drvo, šta god, bezosećajna, koliko se može primetiti da ona ni sebe NEVOLI.