ANA IDE NA SUOČAVANJE SA ZVEZDANOVOM LJUBAVNICOM: Anđela se u tajnosti viđa sa Ćurčićevom, otkrivamo sve detalje!

Autor:

Zadruga

28.06.2023

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela Đuričić otkrila sve u suočavanju sa Anom Ćurčić!

ANA IDE NA SUOČAVANJE SA ZVEZDANOVOM LJUBAVNICOM: Anđela se u tajnosti viđa sa Ćurčićevom, otkrivamo sve detalje!

Foto: ATA Images, E stock

Učesnica "Zadruge 6" Anđela Đuričić otkrila je da li se čula sa bivšim dečkom Zvezdanom Slavnićem posle njihovog raskida, kao i da li bi ugostila njegovu nekadašnju partnerku Anu Ćurčić u svojoj emisiji, a spomenula je i kupovinu nekretnine u srpskoj prestonici.

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Promo, Pixabay.com

Ana Ćurčić, Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić

 

Anđela je otkrila da Anu nikada ne bi pozvala, osim ako nekada ne bude osetila potrebu, da obave razgovor kao žena sa ženom. Zbog ovoga su mnogi pomislili da će doći do suočavanje ove dve ljute rivalke. 

Foto: Instagram.com, Pixabay.com

Anđela Đuričić

 

- Nas dve nikada nismo funkcionisale. Nikada nismo imale ni razgovor, samo rasprave i na tome bih se zadržala. Onog trenutka kada sam napustila kuću, prestala sam da je komentarišem. Ona bi meni mogla da se izvini za sve laži koje mi je izgovorila. Ne bih je nikada pozvala u emisiju zbog rejtinga. Ništa ne bih uradila zbog rejtinga, pogotovo sad kad sama vodim emisiju. Pozvala bih je samo kada bih osetila potrebu, kao žena sa ženom, a sa osobom koja je toliko spremna da laže zarad viših ciljeva, nikada ne bih razgovarala. Sad tek vidim koliko sam bila blaga - rekla je Anđela za 24sedam.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading