ON JE ZAŠTITNO LICE ZADRUGE 7: Biće na "čelu" Elite, a iznenađenje koje najavljuje nadmašiće sve do sada!

Autor:

Zadruga

30.06.2023

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularni voditelj ponosno će poneti ovu titulu!

ON JE ZAŠTITNO LICE ZADRUGE 7: Biće na "čelu" Elite, a iznenađenje koje najavljuje nadmašiće sve do sada!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

U susret novom rijaliti projektu pod nazivom "Zadruga 7 Elita" koje je najavio vlasnik Pink Media Grupe, Željko Mitrović, voditelji prethodnih sezona rijalitija su otkrili šta gledaoci mogu da očekuju.

Marko Đedović, bivši učesnik rijalitija, a sadašnji voditelj, priznao je da bi mogao da bude zaštitno lice novog projekta, s obzirom da sebe smatra elitom:

Republika

Foto: youtube.com/AmiG Show

 

- Kao voditelj, ali i kao neko ko je 3 godine za redom bio učesnik, i kao neko ko radi na tom projektu u kom god obliku mislim da mogu da budem i zaštitno lice istog pod ovim nazivom ''Elita'' - započeo je Marko za Pink.rs.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Pixabay.com

 

- Mislim bez lažne skromnosti da mogu da ponesem titulu zaštitnog lica projekta koji se tako zove. A što se tiče medijske promocije i odbrane istog od lažnih elitista i primitivaca uvek sam prvi u "borbenim" redovima i jasno zastupam svoje stavove na koje oni ipak na kraju ostanu bez odgovora, jer kao što rekoh lažni su. Mogu i o pojedincima imenom da pričam o onima koji napadaju, a lažni su elitisti ali biće prilike nadam se. Ono što vas očekuje u ovom projektu je mnogo iznenađenja, nećemo otkrivati detalje, ali znam da ćemo nadmašiti sve što smo radili do sada! Ponosan sam na sve ljude uključene u isto, a televizija Pink će opet dokazati zbog čega je na prvom mestu po gledanosti, a čvrsto verujem da i oni koji do sada nisu gledali ''Zadrugu'', da će početi! - rekao je Marko.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Miro

30.06.2023 19:00

Vasi novinari isfrustrirani sto im je Filipov otac rekao istinu kontinuirano blate Filipa i podrzavaju nasilje. Sto ne pitate Kristijana kad ce u Hrvatsku?

Nadica

01.07.2023 09:54

Ako nam je ovo elita, onda smo stvarno na dnu!!! "Obrazovani", na kvizu dok je bio učesnik Zadruge nije ništa znao, pa čak nije znao ni ko je Vlada Divljan!!!??? Gde je "završavao" studije (i za koju lovu!) ne znam, ali da je zloća, prevarant, vaćaroš i prodana duša, vrlo neobrazovan lik, to je valjda svima jasno. Jedino, u čemu je dobar, to je tračarenje i vređanje, kao neka žena!