ZORICA PRIJAVILA IVANA POLICIJI: Markovićka strahuje za svoj ŽIVOT, traži hitnu zabranu prilaska njoj i njenim sinovima!

Autor: P. R.

Zadruga

30.06.2023

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica je uplašena kako za svoju, tako i bezbednost svojih naslednika!

ZORICA PRIJAVILA IVANA POLICIJI: Markovićka strahuje za svoj ŽIVOT, traži hitnu zabranu prilaska njoj i njenim sinovima!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Kako saznaju domaći mediji, pevačica i rijaliti učesnica Zorica Marković prijavila je policiji svog bivšeg cimera iz šeste sezone "Zadruge", Ivana Marinkovića.

Kako priča izvor blizak Markovićevoj, ona je Ivana zvanično prijavila nakon skandala u emisiji "Narod pita", u kojoj su zajedno gostovali u noći između 16. i 17. juna. Te noći Ivan je vređao i Zoricu i njene sinove, a ona je revoltirana uzela čašu soka i polila ga.

Zbog cele situacije, kako navodi Telegraf, pevačica se oseća ugroženo i zabrinuto za svoju, ali i bezbednost svojih sinova Dejana i Ilije

- Zorica se plaši za svoju i bezbednost svoje dece, svojih sinova, jer je Ivan svima javno i na najgori način pretio. Zorica se plaši da bi on ili neko od njegovih "fanova i podanika" koji ga godinama prate kroz razne rijaliti formate mogao da naškodi njoj i njenoj deci - priča izvor za pomenute medije, te dodaje:

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Zorica Marković Zadruga 6

Zorica je tražila zabranu prilaska, to dokazuje koliko je ozbiljno shvatila sve što je Marinković izgovorio. Takođe, na ruci ima povredu od te noći, kada su se sukobili u studiju - ističe sagovornik blizak pevačici.

Kako se dalje navodi, Zorica je neko ko ima velikih zdravstvenih poteškoća, zbog čega joj je sve što je Ivan izgovorio još teže palo.

- Ona ima tri bajpasa, to narod zna. Žena je na terapiji, ovakve stvari su za nju poslednje što treba da doživljava, jer može užasno da se završi - ističe izvor.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ivan Marinković Narod pita Zadruga 6

Podsetimo, Ivan Marinković se u pomenutoj emisiji Zorici Marković unosio u lice i izgovarao najstrašnije uvrede, zbog čega je moralo da reaguje i obezbeđenje, a kako je navela pevačica, rijaliti učesnik je bio pod dejstvom alkohola.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Mirka

02.07.2023 04:12

Markovićka je toliko sirova i neotesana. Samo vodi intrige po Zadruzi. Drugo ona je Ivana izazivala i, vredjala najprljavije što jem oguće i na kraju ga polila sokom u studiju PINKa. Misli da joj je sve dozvoljeno. Dosadila je i Bogu i narodu.