SANJA GRUJIĆ POSTAJE MOTIVACIONI GOVORNIK: U Zadruzi otkrila svoj talenat, sada planira da ga unovči!

Autor:

Zadruga

18.06.2023

06:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sanja Grujić otkrila kako ljudima vraća samopozdanje!

SANJA GRUJIĆ POSTAJE MOTIVACIONI GOVORNIK: U Zadruzi otkrila svoj talenat, sada planira da ga unovči!

Foto: printscreen/Magazin In

Sanja Grujić

U emisiji "Magazin In" gostovala je, između ostalog, Sanja Grujić, koja je i dan-danas u vezi sa Markom Stefanovićem, a mnogi komentarišu da je u šestoj sezoni Zadruge pokazala svoje pravo lice.

Sanja je, najpre, govorila o svom samopouzdanju, pa otkrila čime će se baviti u budućnosti:

- Za mene su oduvek govorili da imam dosta samopouzdanja. Posebno u prošloj sezoni Zadruge. Čak i kada su svi upirali prstom u mene, ja sam podignute glave branila svoje stavove. U ovaj sada sezoni, moje samopouzdanje je bilo baš poljuljano. Ali ne zbog mene, već zbog celog tog okruženja gde sam bila. Sada sam u svom prirodnom okruženju, i tada imaš i samopouzdanja, a da nisi ni svestan - rekla je Sanja, pa dodala:

- Onoliko koliko je držim motivacione govore, mislim da bi trebalo time da se bavim. Na sebi to ne umem mnogo da primenim, a drugima baš umem da olakšam, rekla je ona i dodala da je ponekad i dobro imati krizu samopouzdanja, jer tada radiš na sebi i pokušavaš svoje nedostatke da ispraviš - saopštila je Sanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading