ZADRUGARI NI NE SANJAJU ŠTA IH ČEKA: Iznenađenje zbog kog im neće biti dobro!

Autor:

Zadruga

01.06.2023

08:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki šef odlučio je da, još jednom, iznenadi zadrugare, a ni ne slute da će se desiti baš ovo!

ZADRUGARI NI NE SANJAJU ŠTA IH ČEKA: Iznenađenje zbog kog im neće biti dobro!

Foto: youtube.com

Potpuno neočekivano, sinoć su se u Zadruzi održale nominacije, a zadrugari ni ne slute da će već večeras neko napustiti imanje u Šimanovcima i izgubiti šansu za veliko finale i pobedu.

Ukućani su u izolaciju poslali Anitu Stanojlović, gledaoci Bojana Simića, a njima se pridružio i Marko Petrušević Petrući, koji je direktno nominovan zbog kršenja pravila.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

 

Međutim, svi su nagađali da li će nominovani učesnici u izolaciji boraviti do nedelje, kad obično bude izbacivanje, ali Veliki šef odlučio je da ponovo iznenadi zadrugare, pa će neko rijaliti napustiti već večeras. 

Republika

Foto: instagram.com/z.h8_

 

S obzirom da je jako malo ostalo do finala, sledi žestoka borba, a ukućani neće imati mnogo vremena da ubede gledaoci zašto su baš oni ti koji zaslužuju prvo mesto i novčanu nagradu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Danica

01.06.2023 23:45

Najvažnije je da ova SELJACINA i PROSTACINA prvi večeras izleti,govedo odvratno!!! Trebalo je da ga diskvalifikuju još kada je Ivana Sasic gostovala tamo kao pevačica na zurki,a on je vredjao najprostackije , SMRADINA,em je izuzetno gadan em je opanak,BRATE,BRATE , MRRRSSS NAPOLJE!!!!