NE PREPORUČUJE SE ONIMA SA SLABIM ŽELUCEM: Anđela krenula usnama na Zvezdanovo stopalo, pa odlučila da mu pokaže šta zna!

Autor:

Zadruga

10.05.2023

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezdan Slavnić nedavno je izjavio da Anđela nije dobra u krevetu, a čini se da je ona rešila da ga ubedi u suprotno!

NE PREPORUČUJE SE ONIMA SA SLABIM ŽELUCEM: Anđela krenula usnama na Zvezdanovo stopalo, pa odlučila da mu pokaže šta zna!

Foto: instagram.com/besni_medvedici

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić su se pomirili i zajedno borave u izolaciji. Iako ju je pre samo nekoliko dana prevario sa Majom Marinković, Anđela je to vrlo lako zaboravila i poverovala u Zvezdanovo pokajanje.

Đuričićeva ne krije da voli svaki deo Zvezdanovog tela i da mu je svojevremeno ljubila nožni palac, a kada su joj to prikazali, ona je ponosno izjavila da joj je to neka vrsta fetiša.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

 

Anđela je jedva dočekala da se vrati Zvezdanu, ali i njegovim stopalima, s obzirom da je odmah prigrlila jedno i milovala ga, dok je on jeo u krevetu.

Ležala je pored njegovih nogu i stopalo sve vreme držala, a povremeno i ljubila, a ove scene potpuno su zgrozile javnost.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading