ZVEZDANU ZAKAZALA EREKCIJA, PA MORAO POSAO DA ODRADI U PEŠKIR: Anđelu izbacio iz izolacije, a onda stao kod vrata i obavio sve!

Autor:

Zadruga

08.05.2023

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezdan Slavnić imao problem sa erekcijom, pa polni organ morao da obriše o peškir.

ZVEZDANU ZAKAZALA EREKCIJA, PA MORAO POSAO DA ODRADI U PEŠKIR: Anđelu izbacio iz izolacije, a onda stao kod vrata i obavio sve!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nakon celodnevnog razgovora između Anđele Đuričić i Zvezdana Slavnića, prva javna ljubavnica bivšeg robijaša odlučila je da ode i istušira se. Prilikom ustajanja, Zvezdan je sve vreme gledao u kameru da ne zabeleži njegovu erekciju, koja se javila tokom maženja sa Anđelom. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić

 

Međutim, kako je ustajao kamera je uhvatila Zvezdanovu erekciju, a nakon što je ispratio prvu javnu ljubavnicu, on je zastao kod vrata i počeo da namešta njegov polni organ. 

On je neko vreme proveo ispred vrata, dok je nameštao polni organ, a potom krenuo za Anđelom napolje. 

 

U jednom trenutku je čak morao da se podigne na noge, pa su mnogi pomislili da je obrisao polni organ o peškir koji se nalazio na izlazim vratima.

Bilo kako bilo, definitivno da Zvezdanu nedostaju vrele akcije, naročito od kada je Maja Marinković odlučila da mu uskrati to zadovoljstvo. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
Začuđeni

08.05.2023 22:03

Kakav vam je to članak, čime se vi to bavite....

mumi

08.05.2023 22:16

Sram vas bilo o cemu vi pisete. Posle pisete loše o narodu,kako smo nevaspitani. Nadam se da je novinaru mama ponosna,pravo istrazivacko novinarstvo. Grozota,licemerstvo,ljiga,prostakluk.. Necu vise citati Republiku. Mrs.

Toma

08.05.2023 23:09

I sta kazete, narod koji seta ne misli na decu. Sta vi pisete, kako vas samo nije sramota.

Iva

08.05.2023 23:17

Fuujjjj! ! 🤮