Miki Đuričić o lažnom moralu Kije Kockar!

Autor:

Zadruga

12.02.2018

10:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zadrugar Miki Đuričić izneo je svoje iskreno mišljenje o "razočaranoj supruzi" Kiji Kockar!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Miki Đuričić

- Nije isto seoska baraba i gospođica koja glumi moral. Po meni je Kija neko ko se najviše ovde kompromitovala. Kako je vreme odmicalo, ja saznam da to nije to, kako se ona predsavlja. Čekaj druže o čemu se tu radi?! Rekla si bolnica, stres... i posle pet dana nađeš veliku ljubav, pozdravljaš tog dečka i onda sa brkom se*s u kupatilu. Ja sam jedini koji je njima dao priliku da se opravdaju od čega se drmao zid - izjavio je pčelar i dodao:

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Miki Đuričić

- Ovaj (Sloba) je makar ušao i rekao da se zaljubio! I sada ti imaš napolju koga pozdravljaš, iz*ebeš se sa magičnim brkom u kupatilu i ne priznaješ to! Čekaj, šta, kakva Kija, gde?! Ja bih je na stub srama stavio! - rekao je Miki.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (8)

Loading
Miki

12.02.2018 10:49

Miki je bolestan covek i to je svakako za zaljene. Meni nije jasna pink produkcija koja sa ovim realiti projektom propagira nemoral, daje najveci honorar jednoj nemoralnoj balavici, forsira mikija koji je, a svi smo svedoci toga, promasen zivot. On je imao bar 3 fenomenalne prilike i kao voditelj i kao pobednik koje nije iskoristio. Forsiranje ovakvih likova da kreiraju javno mnjenje je za osudu. Ovakve osobe komentarisu necije zivote. Tuga do neba!

Odgovori 33 10
ccc

12.02.2018 11:29

Miki je osetio da je Kija favorit i da je jača i od Lune i od Slobe, zato je napada, uplašio se da mu ne izmakne nagrada. Sa druge strane, Kija mu se svidela kao žena, a vidi da nema sanse kod nje, pa je i zato mrzi. Miki i Kija su mi bili favoriti, a sada mi se on zgadio jer je pokazao koliko je zloban i pakostan.

Odgovori 34 8
mara

12.02.2018 14:16

Ko moze da veruje seoskoj barabi i propalici Mikiju. Pobedio u jednom rijalitiju i sve prokockao.

Odgovori 14 3
miso

12.02.2018 14:39

Miki je zenomrzitelj a posebno kijomrzitelj. Propalica sa velikim slovom P. On sam priznaje da je seoska baraba, propalica i seoski djilkos.

Odgovori 15 3