ANĐELA PODIVLJALA, HISTERIČNO ULETELA U SPAVAĆU SOBU: Napravila neviđeni lom zbog Zvezdana, pucalo na sve strane! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

24.04.2023

00:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela Đuričić napravila haos nakon razgovora sa Markom Đedovićem.

ANĐELA PODIVLJALA, HISTERIČNO ULETELA U SPAVAĆU SOBU: Napravila neviđeni lom zbog Zvezdana, pucalo na sve strane! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nakon što se vratila iz Šiša bara u spavaću sobu, Anđela Đuričić je zajedno sa Anitom Stanojlović krenula da sređuje oko svog kreveta.

Naime, ona je krenula sa sređivanjem u cilju da skine slike sa Zvezdanom Slavnićem s ogledala. To je probudilo Jovanu Tomić Matoru, koja je ostala šokirana, a potom joj je Slavnićeva bivša ljubavnica otkrila šta radi i šta ima u planu.

 

- Sad je ovako ružno! Pa ti samo pusti, izvini, kad Anđela lepi... Kad se probudiš, biće mnogo lepše! Samo ti spavaj, kad se probudiš, oduševićeš se, veruj mi! Pozdravila sam Anđeline bungiše za poklon, baš sam se oduševila - rekla je Anđela Matoroj.

Kada je to poskidala, ona je nastavila da sređuje, kako bi imala ugođaj kod svog kreveta samo za sebe.

Detaljnije u nastavku:

 

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading