MARIJA KULIĆ STAJE NA PUT MILJANI! Stala na Zolinu stranu, spremna da SKOČI U JEZERO! OBRT! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

18.04.2023

17:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Kulić nije mogla da veruje šta je njen ćerka uradila iz čista mira!

MARIJA KULIĆ STAJE NA PUT MILJANI! Stala na Zolinu stranu, spremna da SKOČI U JEZERO! OBRT! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Veliki šef je organizovao još jedan porodični sastanak, kako bi zadrugari mogli da reše sve probleme koji ih danima muče. Lazar Čolić Zola se obratio Mariji Kulić, nakon niza skandaloznih poteza Miljane Kulić, a njena majka je ostala u šoku.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marija Kulić i Zola

- Njoj se pilo, rekla mi je: "Zola, moramo da pijemo za Uskrs". Govorila mi je da će od drugih ljudi da traži pivo, spomenula je i Cara, a meni je najmanji problem da traži od Cara. Video sam šta može da se desi. Nije mi se javila, ni traga, ni glasa od nje, ja sam sedeo sam na ostrvu. Kad sam čuo da se pomera voda, video sam je da vesla, a ja sam izašao da je dočekam, da me ona ne bi našla u krevetu. Prošla je pored mene, reč mi nije rekla, presvukla se i otišla da spava. Ona je meni tad već neke stvari bacila u jezero, neke na sto. Ja sam krenuo da uzmem patike, a ona je ustala i krenula na mene. Pokušao sam što pre da odem, uhvatio sam je za ruke, a ona je vikala da je pustim.Ja sam se nagao na sto, a ona je na mene i oborila me je na sto. Ja to nisam očekivao. Govorila mi je da će da baci prase koje su mi poslali, ja tek tad čujem da je meni bilo šta stiglo za Uskrs - pričao je Čolić.

- Ja nju moram da zovem, ne mogu da verujem da je ovo iz čista mira. Ona je meni rekla da nećeš da dođeš na proslavu jer nemaš 10 piva - dodala je Marija.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marija Kulić

- Znam kad je bacila da je rekla: "Srećan ti majci Uskrs". To da se nije desilo, mi bismo funkcionisali kao do sad. Mi se nismo svađali, nismo imali nijednu svađu sad na Rajskom ostvru, imali smo ozbiljne razgovore. Ona ne staje, sve što sam dobio završilo je u jezeru. Ona je mene jutros tražila po celoj sobi. Jutros je ušla sa kafom, celu džezvu je prosula na mene. Ona neće doći jer zna da je kriva, ona puni baterije da mene maltretira - govorio je Čolić.

- Ivane, zovi je da dođe. Htela sam čamac da tražim, pa dok je emisija malo po malo da vadim - rekla je Marija, koja je želela da izvuče Zoline stvari.

- Ona je sve našla i sve je odnela u jezero. Ona je uzela i moj budžet, imam samo još pari majica - dodao je Zola, a ceo razgovor možete pogledati u nastavku ovog teksta:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading