ANĐELA ZAMAĐIJALA ZVEZDANOVU POSTELJINU?! Isplivao snimak koji ledi krv u žilama, ljubavnica spremna na SVE zbog Maje! (VIDEO)

Autor: P. R.

Zadruga

11.04.2023

11:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đuričićeva je svom dečku spremila posteljinu, ali se ubrzo vratila u izolaciju kako bi mu krevet poprskala svojim parfemom.

ANĐELA ZAMAĐIJALA ZVEZDANOVU POSTELJINU?! Isplivao snimak koji ledi krv u žilama, ljubavnica spremna na SVE zbog Maje! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zvezdan Slavnić je sinoć izabran za potrčka, a njemu će u izolaciji narednih dana društvo praviti Maja Marinković, što je njegovoj ljubavnici Anđeli Đuričić veoma teško palo, jer nema poverenja u svog dečka da će joj ostati veran, zbog čega je i pustila suzu.

Kako je bila nemoćna da promeni situaciju u kojoj se našla, Crnogorka je odlučila da ipak nešto preduzme budući da joj je bivši robijaš zabranio da ide s njim da spava u izolaciju.

Naime, Đuričićeva je svom dečku spremila posteljinu, ali se ubrzo vratila u izolaciju kako bi mu krevet poprskala svojim parfemom. Mnogi su ovaj Anđelin potez okarakterisali kao očajnički, budući da se na sve načine trudi da je njen dečko ne zaboravi dok bude spavao pored Maje sa kojom je toliko puta flertovao.

Drugi su čak otišli toliko daleko u komentarima, pa se povela priča i da je Anđela ustvari bajala Zvezdanu. "Kuku, šta mu je ovo nabajala?", "Anđo ako te čovek ne voli, nijedan parfem ga neće sprečiti", nizali su se komentari po društvenim mrežama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Melanija

11.04.2023 17:01

Nema Anđelija vudu lutki ko Ana.