ANA STRAHUJE DA ĆE JOJ SLAVNIĆI UBITI DECU: Bleda kao duh, grca u suzama, otkrila da ćerka zna istinu o Zvezdanu! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

27.02.2023

12:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Ćurčić strahuje da će joj Slavnići povrediti decu!

ANA STRAHUJE DA ĆE JOJ SLAVNIĆI UBITI DECU: Bleda kao duh, grca u suzama, otkrila da ćerka zna istinu o Zvezdanu! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana Ćurčić sedela je sa Zoricom Marković i sve vreme plakala nad svojom sudbinom, koju je proživela sa Zvezdanom Slavnićem, kako pre, tako i nakon što je izašao iz zatvora. Međutim, nakon što je situacija izmakla kontroli, Ana ističe da je uplašena za sigurnost svoje dece, jer je svesna na šta su Slavnići spremni. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana Ćurčić Zadruga 6

 

Ona je ispričala da je lagala porodicu i prijatelje zbog Zvezdana, ali da je najveći strah to što se plaši šta može da se desi njenoj deci. 

- Pričala sam kad je bilo prvo nasilje i koja je najupečatljivija scena, rekla sam za batine i s*ks, a sad se opet brinem za moju decu. Moja ćerka to zna, ali sin ne zna. Ostaviće mu neke posledice. Ja sam rekla da sam lagala majku, sestru i prijatelje zbog njega, bilo me je sramota da kažem da nemam ništa i decu sam lagala. Rekla sam Marku ono što sam i tebi rekla, da imam mnogo potisnutnih stvari. Mislila sam da je to to i da ja tako moram da živim - govorila je Ana.

Detaljnije u nastavku:

 

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading