"GDE JE NJOJ BILO DOSTOJANSTVO KAD JE PRELAZILA PREKO SVEGA?!" Anđela jednom rečenicom UGASILA Anu, rešila da se bori za Zvezdanovu ljubav PO SVAKU CENU! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

23.02.2023

09:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je na udaru sa svih strana, Anđela Đuričić je rešila da nastavi da se bori za "zabranjenu" ljubav sa Zvezdanom Slavnićem.

"GDE JE NJOJ BILO DOSTOJANSTVO KAD JE PRELAZILA PREKO SVEGA?!" Anđela jednom rečenicom UGASILA Anu, rešila da se bori za Zvezdanovu ljubav PO SVAKU CENU! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Đuričić je već neko vreme na udaru javnosti i zdarugara zbog šokantne veze sa zauzetim Zvezdanom Slavnićem, međutim, kako je priznala sinoć u emisiji "Pitanja gledalaca" mlada Crnogorka je spremna da se za njihovu ljubav bori do kraja.

- Devojko, svaka ti čast na izgovorenoj rečenici: "U ljubavi nema ponosa i dostojanstva. Pogazila sam ga i ne kajem se". Svaka čast i nastavi da se boriš - glasilo je pitanje.

- Kad smo raspravljali nakon "Pretresa", ja sam rekla da imam dostojanstvo, a da sam u ljubavi pogazila dosotojanstvo jer ne znam koja žena ne bi to pogazila zarad čoveka kojeg voli. Meni je toliko stalo do njega, da kad mi je objasnio neke stvari, nije mi bitno. Ja ću da se borim za neke stvari dok ima svrhe, kakvo dostojanstvo. Kao neću da budem sa njim jer, dok nismo bili zajedno, muvao se sa Majom Kovačević. To je bilo jer je meni Ana rekla da nemam dostojanstvo, ja sam rekla da ga nemam, a gde je bilo njoj kad je prelazila sve prevare? A sad se setila da ga ima kad sam ja u pitanju. Ja sam ga izgubila, ali onda je i ona kad je prelazila preko prevare - govorila je Anđela.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Đuričić Zadruga 6

Ja sam svoje dostojanstvo ugasila iz drugih i mnogo težih razloga, a ne zbog prevare. Mnogo, mnogo, mnogo težih razloga. Bezuslovno mu veruj - dodala je Ana.

- Kako tumačiš ovo "bezuslovno mu veruj"? - pitao je Darko.

- Ne čujem taj savet, niti me zanima. Zanima me ono što osećam i tako ću da radim - rekla je Anđela.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana Ćurčić Zadruga 6

Detaljnije pogledajte u nastavku ovog teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Dane

23.02.2023 15:23

A gde je Anđeli dostojanstvo? Ili ga nikada nije ni imala.

IGOR

24.02.2023 13:26

DOSTOJANSTVO PROODALA YA PARE EJ BRE MAFIJALA I KURCILA SE NA SLEVU MOKE PA SAD PLJUJE U YVEYDANA I MOKU