OGLASIO SE BULIĆEV BRAT! Jusin mlađi naslednik progovorio o Ani Ćurčić, pa priznao da li PODRŽAVA ulazak Acin u "Zadrugu 6"!

Autor:

Zadruga

22.02.2023

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

S obzirom na to da je Aca Bulić nekada važio za ozbiljnog žestokog momka, njegov brat Đorđe ističe da nije očekivao njegovo uplitanje u rijaliti priče.

OGLASIO SE BULIĆEV BRAT! Jusin mlađi naslednik progovorio o Ani Ćurčić, pa priznao da li PODRŽAVA ulazak Acin u "Zadrugu 6"!

Foto: E-Stock, ATAimages, Starsport

Dragan Aca Bulić je poslednjih nedelja glavna tema u medijima zbog nekadašnje partnerke Ane Ćurčić, koja je ušla u rijaliti "Zadruga" zbog bivšeg nevenčanog supruga Zvezdana Slavnića, koji ju je javno prevario sa Anđelom Đuričić.

Ovim povodom oglasio se i njegov brat, Đorđe Bulić, koji smatra da starijem bratu nije mesto u ovakvom formatu:

- Naša porodica je uvek držala do časti i ugleda. Još dok nam je otac bio živ znalo se za red, rad i disciplinu. Smatram da mom bratu nije mesto u rijaliti formatima, ali ako on sebe vidi u takvom projektu, ja ću ga podržati. Brat mi je. On je zreo čovek i verujem da zna šta radi. Ljudi koji žele da se predstave u pravom svetlu treba ih pustiti da ih okolina upozna zaista kakvi jesu. Rijaliti šou je pravi projekat za takve ličnosti. Za mog brata smatram da ima mnogo boljih, lepših i kulturnijih načina da sebe ispromoviše i predstavi javnosti nego kroz rijaliti - rekao je Đorđe.

Republika

Foto: FK Železnik 1930

Đorđe Bulić, brat Ace Bulića

S obzirom na to da je Aca nekada važio za ozbiljnog žestokog momka, njegov brat ističe da nije očekivao njegovo obraćanje putem Instagram uključenja.

Iskreno nisam. To je poslednja opcija koja bi mi pala na pamet. Aca drži do sebe ne znam šta mu se desilo. Nemam lepo mišljenje o tom formatu,jer se bavim sportom,biznisom i humanitarnim radom. Više bih voleo da se naša deca bave sportom, a ne trivijalnim stvarima, pa me je njegovo obraćanje iznenadilo. Ja sam pristao da pričam na ovu temu, jer je moj brat u pitanju - tvrdi on za Kurir.

Republika

Foto: ATAImages, E-stock

Zvezdan Slavnić, Šako Polumenta i Aca Bulić

Bivšu snajku Anu poznaje i za nju ima reči hvale.

- Anu znam još iz vremena kad su se oni zabavljali. Ruku na srce, bio sam jako mali. Imao sam 7,8 godina. Sve ovo što pročitam u medijima je za mene veliko iznenađenje. Ana je uvek bila prijatna i nasmejana. Međutim zadnjih godina je nisam viđao - poručuje on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
IGOR

22.02.2023 14:21

AMAN NE DOSADJUJTE VISE S OVOM NEBITNOM BABOM UYSAS GASIM TV SVAKI PUT NEBILI IYBEGO SPODOBU

BGD

23.02.2023 20:49

CIGANIJA IZ 90TIH