JADNICA I MUČENICA! Jovana Jeremić brutalno opelela po Anđeli Đuričić, ježi se na LJUBAVNICE!

Autor:

Zadruga

22.02.2023

14:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Jeremić udarila je na ljubavnicu Anđelu Đuričić.

JADNICA I MUČENICA! Jovana Jeremić brutalno opelela po Anđeli Đuričić, ježi se na LJUBAVNICE!

Foto: Instagram, ST/V.Lukić

Anđela Đuričić najveće je razočarenje šeste sezone rijalitija ''Zadruga''. Od miljenice i visokopozicionirane učesnice u prošloj sezoni, Anđela je postala jedna od najomraženijih i nosi epitet ljubavnice jer je ušla u emotivni odnos sa zauzetim Zvezdanom Slavnićem.

Foto: twitter.com/Zadruga Official

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić

Još veći haos je nastao kada je Ana Ćurčić, Zvezdanova nevenčana supruga ušla u Belu kuću, te se svakodnevno odnos ovog ljubavnog trougla komentariše i glavna je tema javnosti.

Na ovaj skandalozni odnos nije ostala imuna ni voditeljka Jovana Jeremić koja je žestoko oplela po ljubavnici.

- Ja pratim trougao Ane, Anđele i Zvedana. Moj stav se zna, ja ne opravdavam ljubavnice. Svaka žena koja prihvati da bude druga je jadnica i mučenica. Da ne bude da glumim sveticu. Ja sam svoje lekcije naučila u mladosti, a sad ću iskoristiti jedan Jovanizam: ''Ni prva, ni druga, samo jedina'' - rekla je ona i dodala:

Foto: printscreen/Kurir TV

Jovana Jeremić o Anđeli i Zvezdanu

- Ja svoje partnere nisam stavila u poziciju ljubavnika. Ako vam je do nekog stalo, onda ga ne zanemarujete i ne stavljate na drugo mesto - istakla je Jovana na Red TV.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Vera

22.02.2023 21:40

Šta lupetate, Jovana? Anđela nije ljubavnica, prema tome - nije mučenica ni jadnica. Zvezdan je najpre JAVNO OSTAVIO nevenčanu suprugu Anu i TEK ONDA počeo vezu sa Anđelom, koja mu tada postaje DEVOJKA. Dakle, od momenta kada je raskinuo sa njom, Ana Ćurčić mu više nije vanbračna partnerka, a to što Ana to ne može ili neće da prihvati - samo je njen problem.