ZVEZDANOVOJ MAJCI SE LEKARI BORE ZA ŽIVOT! Doktori daju sve od sebe: Stanje joj se pogoršalo, nekoliko puta se NAGUTALA LEKOVA!

Autor:

Zadruga

14.02.2023

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavica za svoju bolest krivi bivšeg muža Moku i sina Zvezdana.

ZVEZDANOVOJ MAJCI SE LEKARI BORE ZA ŽIVOT! Doktori daju sve od sebe: Stanje joj se pogoršalo, nekoliko puta se NAGUTALA LEKOVA!

Foto: SHUTTERSTOCK, D. Kadić

Kako Republika ekskluzivno otkriva, majci Zvezdana Slavnića Slavici naglo se pogoršalo stanje, pa je pre nekoliko nedelja hitno izvedena iz doma za stare i smeštena u jednu ustanovu gde lekari čine sve što je u njihovoj moći da je spasu pošto je ubija demencija. Njoj se naglo slošilo, a psihičko stanje joj je potpuno narušeno zbog Zvezdanovog ponašanja u "Zadruzi".

Foto: Printscreen

Zvezdan Slavnić, Anđela Đuričić i Moka Slavnić

Naime, kako dalje saznajemo, Slavica je pre doma za stare bila u stanu doskorašnje snajke Ane Ćurčić na Novom Beogradu. Ona je tu povremeno boravila kad bi izašla na vikend ili kad bi poželela da bude sa svojima.

Međutim, kad se Slavici stanje znatno pogoršalo, u konsultaciji s lekarima odlučeno je da njoj treba 24-časovni nadzor i da moraju iz doma da je hospitalizuju zbog lošeg psihičkog stanja i postupaka njenog sina u rijalitiju.

- Slavica je mnogo loše, žena je skroz nestabilna. Demencija je u poslednje vreme baš uzela maha. Ona nekada nekoliko puta uradi ili kaže istu stvar. Ono što je bilo veoma zabrinjavajuće jeste činjenica da je Slavica nekoliko puta uzimala šaku lekova i pila, ne znajući koji lek uzima. Tako je jedan dan istu terapiju popila tri puta iako je ista propisana samo jednom dnevno. Situacija je tada bila alarmantna, budući da su to sve jaki lekovi i da je mogla da plati glavom - kaže izvor blizak Slavnićima, koji je želeo da ostane anoniman, pa dalje otkriva da Slavica za svoju bolest krivi bivšeg muža Moku Slavnića, ali i sina Zvezdana, koji joj je mnoge strahote priredio u životu:

- Ona je mnogo prijatna kada je svesna s kim priča, veliki je borac, ali je život nije mazio. Nekada ne zna ko je ko, pa svašta tako priča, nepovezano. Često je govorila da za svoju propast krivi Moku i Zvezdana. Istina je da je razvod od Moke mnogo uticao na njeno zdravlje, ali isto tako i njegovo ponašanje, budući da je bio baš loš prema njoj i da je nikada nije štedeo na rečima. Kasnije, kada je Zvezdan ubio Olivera Jovanovića, to ju je dokusurilo, kao i njegovo agresivno i bahato ponašanje.

Zvezdan, kako dalje saznajemo, umeo je da bude i bezobrazan prema majci, koja je nekoliko puta prisustvovala Aninim i njegovim žučnim raspravama, te je uvek snajku spasavala i branila od agresivnog sina.

Foto: Starsport/pixabay

Moka Slavnić


- Ana obožava Slavicu i zaista se prema joj odnosi kao da joj je ćerka. Ona je čuvala i kod nje je u stanu bila kada je tražila da napusti dom za stare. To je bilo u avgustu prošle godine, a Zvezdan je ubrzo ušao u rijaliti i ona je brinula o njoj. Plaćala joj je dom 48.000 dinara, a kada ju je Slavnić prevario s Anđelom, prestala je da plaća, pa mu se sad to odbija od honorara. Slavica je uvek stajala na snajkinu stranu, te pred njom nikada nije dozvolila da Zvezdan udari Ćurčićku iako je bilo i takvih situacija, to jest, njen sin je pokušavao i to pred njom - kaže izvor i objašnjava da je Zvezdan pokidao živce majci, te da je žena zbog njega milion puta bila u ozbiljnim problemima:

- Jadna Slavica je preživela pakao pored takvog sina. Stalno joj je pravio probleme i uzimao pare. Hiljadu puta nije znala gde je i da li je živ. Bio je strašno problematičan, što je nju, kao majku, mnogo bolelo. Stalno mu je prebacivala da se zbog njega razbolela, ali on je uvek terao po svom, kao što i danas radi.

Podsećamo da se Moka oženio Slavicom kada je bio na vrhuncu karijere. Njihov brak je trajao 15 godina i imaju sina Zvezdana. Taj brak se neslavno završio i Moka ne krije da nije u dobrim odnosima s bivšom, te je u više navrata baš nju krivio za to što im je sin bio robijaš i što je postao problematičan.

Zvezdanova majka
pretila da će se ubiti

Drugarica Ane Ćurčić Milena Kačavenda potvrdila je naša saznanja, te rekla da Slavica ne živi više u domu.

- Žena je pokretna, ali njeno psihičko stanje nije bilo dobro. Dramatično se pogoršalo onog trenutka kada je Zvezdan počeo da pravi šou-program u rijalitiju. U nekoliko navrata je čak i izjavljivala da bi presudila sama sebi jer ona Anu zaista voli kao svoje dete i za nju je baš vezana. Ana se mnogo bojala, bila je i ona veoma nestabilna i baš smo razgovarale, ona mi je rekla: "Milena, bar u ovom trenutku da bude na sigurnom i da bude pod nadzorom jer pije ozbiljnu terapiju antidepresiva". Zbog toga je tamo smeštena.

Moka: Da je vidim da jede iz
kontejnera, bio bih najsrećniji

Moka Slavnić u nedavnom intervjuu šokirao je celu naciju kada je rekao da želi sve najgore bivšoj ženi Slavici, koja mu je podarila sina jedinca.

- Slavici sam rekao: "Želim ti sve najbolje, zdravlje i ljubav, a ako te vidim da jedeš iz kontejnera, to će mi biti najsrećniji dan u životu" - priznao je Moka jednom prilikom da je to poručio prvoj ženi.

Inače, Slavica je nakon razvoda dobila stan, lokal i pola novca s bankovnog računa sportiste, na kom je bilo sve što je on tokom uspešne karijere stekao. Dve i po decenije bivši ljubavnici nisu se ni videli ni čuli, a navodno čak ni sudbina sina ih nije ujedinila. Naprotiv, ostali su u svađi.

Slavnić gađao Anu pečenjem


Slavnić je na bivšu suprugu sručio ceo pleh pečenja kada mu je pomenula mangupa iz spoljnog sveta. Naime, Ana mu je prvo prebacila što preko Spasojevićke komunicira s Anđelom i stavila tačku na svaku vrstu odnosa s njim, zbog čega je Zvezdan počeo da besni. Kada ga je izazvala pomenuvši ponovo svoju najveću ljubav, on ju je gađao pečenjem, a onda otrčao kod Anđele.

Ana opet Zvezdanu zapretila Bulićem!

Ćurčićeva tačno zna kako Slavnića da dovede do ludila, pa je pokušala da ga isprovocira da kaže nešto protiv njenog prvog dečka, od kog, po svemu sudeći, Zvezdan ima kompleks. Međutim, on nije smeo da zucne o njemu, ali je zato sav svoj bes iskalio na Ani, koja je posle pred drugima otkrila da joj je zapravo Aca Bulić rekao da ga pomene pred Zvezdanom. 

Kao mačke u februaru: Zvezdan i
Anđela divljim seksom obnovili vezu

Samo što je skupila hrabrosti da se javno obrati roditeljima, prvi put nakon javne bruke koju im je priredila, te poručila da ih više neće sekirati i čak ih zamolila da joj pošalju neke stvari, Anđela je opet završila u krevetu sa Zvezdanom. Iako je i pred njim glumila ledenu kraljicu i pravila se da je on više ne zanima, on je za samo minut i po uspeo ponovo da je smota, naravno, kad ga je Ana Ćurčić ponovo izbacila iz takta. Nakon što je na nju istresao sav bes otrčao je kod Anđele da zadovolji i nagon.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading