ALEKSANDRA NIKOLIĆ HITNO OPERISANA! Majka zadrugarke otkrila detalje intervencije, evo kako se njena ćerka oseća i kada se vraća u Zadrugu!

Autor:

Zadruga

17.10.2022

19:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rijaliti učesnica Aleksandra Nikolić završila je na operacionom stolu zbog pucanja silikonskog implanta u grudima

ALEKSANDRA NIKOLIĆ HITNO OPERISANA! Majka zadrugarke otkrila detalje intervencije, evo kako se njena ćerka oseća i kada se vraća u Zadrugu!

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Rijaliti učesnici Aleksandri Nikolić pukao je silikon u grudima zbog čega je nekoliko dana trpela jake bolove u predelu grudnog koša, nakon čega je danas hitno operisana na jednoj privatnoj klinici u Beogradu.

Majka učesnice Zadruge 6 oglasila se nakon ćerkine operacije i otkrila sve detalje, a kako je istakla, Aleksandri su ugrađeni novi silikoni.

 

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Aleksandra Nikolić danima je trpela nesnosne bolove

 

- Danas sam konačno došla sebi, noćima nisam spavala samo sam gledala televiziju i pratila Aleksandru! Moje dete je danas operisano, izvađeni su implanti i urađeni su novi! Ne znam da li je povećala grudi, nisam pitala, jedino mi je bilo važno da sve prođe dobro i da ne trpi više jake bolove. Produkcija joj je pružila vrhunsku negu, zahvaljujem se što vode računa o mom detetu. Žao mi je što ne mogu da je vidim, to mi je jedino krivo, ali znam da o njoj brine tim stručnjaka, pa mi mnogo lakše - ispričala je za Informer Aleksandrina majka, Slovenka Lunis.

Aleksandra će na privatnoj klinici ostati dan ili dva, nakon čega će se vratiti “Zadrugu”.

Slovenka ističe da joj pišu poruke Aleksandrini fanovi i da je teraju da otvori Instagram.

 

Foto: e-stock/Tik Tak

Aleksandra Nikolić

 

- Dosta ljudi mi piše, zvoni mi telefon svi se interesuju, nude pomoć i brinu! Fanovi me teraju da otvorim Instagram i da budem aktivnija, tako da ću uskoro zaista da ga otvorim - otkrila je Aleksandrina majka za Informer.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading