"Hteo sam da presudim sebi": Nenad Aleksić Ša priznao da je bio na ivici SAMOUBISTVA nakon što je prevario ženu u rijalitiju!

Autor:

Zadruga

11.10.2022

14:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Aleksić Ša tvrdi da mu nije bilo nimalo lako nakon "Zadruge 4".

"Hteo sam da presudim sebi": Nenad Aleksić Ša priznao da je bio na ivici SAMOUBISTVA nakon što je prevario ženu u rijalitiju!

Foto: printscreen rtv pink

šaa

Nenad Aleksić Ša našao se na stubu srama kada je tokom učešća u rijalitiju Zadruga prevario svoju suprugu Ivanu sa Tarom Simov, a sada je otkrio da je, nakon afere, imao suicidne misli.

- Doživeo sam taj linč naroda. Jesam uradio šta sam uradio, ali mnogo sam se borio sa sobom da izađem iz svega toga. U jednom trenutku sam bio u fazi da presudim sebi, to znaju moji najmiliji. Voleo bih da ove priče malo utiču na gledaoce da shvate šta nosimo sa sobom i da mi u suštini nismo toliko jaki kako delujemo. Postoje popravni, imamo šansu da ispravimo sve greške. Uz veru i jaku volju, došao sam sebi- rekao je Ša.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša

Podsetimo, Tara Simov i Nenad Aleksić stavili su tačku na svoju burnu vezu. Do kraha njihove ljubavi, po rečima bivše zadrugarke, došlo je zbog velike razlike u godinama koja je počela sve više da se primećuje.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša u suzama

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading