(VIDEO) Slobine ljubavnice ukrale Kiji kaput?!

Autor: pink.rs

Zadruga

21.01.2018

14:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristina Kockar je prošle noći izjavila kako su joj nestajale stvari dok je ona bila na putu, a njen suprug Sloba Radanović ostajao sam u stanu. Koje tačno stvari i kada je primetila da lagano ono što ima u stanu nestaje, zanimalo je novinare u studiju.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Kija Kockar

- Nestao mi je kaput. Nisam ga sigurno negde zaboravila. U Beogradu mi je bio kaput, u stanu i nema ga. Sloba ne zna to. Ja sam skontala to kada sam trebala da idem u Budvu. To je glupost. Ako je neko bio u stanu, to mi je jadno! - rekla je Kija.

- Da ga nisi zaboravila u taksiju, kao moj telefon? - ironičan je bio Sloba Radanović.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Sloba Radanović

- Možda je bilo hladno devojci u pola 5 ujutru, nekoj! Lep je mantil, ne kaput, mantil. Sada mi ništa nije čudno. Ja ne mogu da verujem šta si ti meni izrekao i kako se ponašaš prema meni. Ismevao je i moje suze one večeri, što je meni jadno. On meni pokazuje srednji prst. Govori mi odvratne stvari. Ispao si loš čovek, lažov! Da si me varao to su činjenice - nastavila je Kristina da priča mužu.

Sve ono što se dešavalo u tom trenutku, na ovu temu, ako ste propustili možete pogledati ako kliknete na video-prilog koji se nalazi ispod teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Mila

22.01.2018 00:11

Znači ovde je j. Lud zbunjenog. Zašto? Sloba i Draginja tvrde da Kija baš nikad nije spavala kod njih i tvrde da nije išla u njihovu kuću da ode u Zrenjanin. Sada se to ispostavilo kao čista laž jer Kijin kaput je kod Draginje, a ona se slikala za pink.rs sa nekoliko komada robe koji pripadaju Kiji. Znači da se Draginja pokopala sopstvenim lažima. Isto tako je rekla da nema baš nijednu sliku sa venčanja pa je slagala...stara žena a zlobna to je moje mišljenje. Kija je luda na svoj način jer se ne seća gde je šta ostavila.

Violeta

22.01.2018 09:05

Jel ovo znaci da je uzela Draginja kad je dolazila kod njih jer Kija kod nje nije isla, Htela Draginja da tera modu..... TAKO JE IZJAVILA SVEKRVA.