OVO JE MISTERIOZNI DEČKO Sandre Čaprić? Krila ga je dugo od javnosti, a sad je sve OBELODANJENO, OVAJ detalj tačno u PONOĆ je sve POKAZAO! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

03.06.2022

07:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Misteriozni dečko Sandre Čaprić se pojavio na proslavi.

OVO JE MISTERIOZNI DEČKO Sandre Čaprić? Krila ga je dugo od javnosti, a sad je sve OBELODANJENO, OVAJ detalj tačno u PONOĆ je sve POKAZAO! (VIDEO)

Foto: Republika.rs

Jedna od najzapaženijih zadrugarki Sandra Čaprić sinoć je organizovala gala proslavu povodom svog debitantskog albuma, kao i rođendana koji je odlučila da upriliči nakon rijalitija.

 

Zadrugarka je zasijala, u crnoj čipkanoj haljini izvajanog tela, zasenila je sve, a mnogi su se pitali da li uopšte i ima donji veš i da je gola ispod, što je ona demantovala, rekavši da ima triko ispod.

Mnoge zvanice odazvale su se Sandrinom pozivu, te je slavlje održano u jednom prestoničkom restoranu po najmodernijim standardima, pevačica nije žalila para te ničega nije manjkalo, a provod je bio zagarantovan sa trbušnom plesačicom Sandrom Aquom koja je zapalila atmosferu, ali vrhunac večeri je misteriozni dečko koji se pojavio, a za koga se spekuliše da je njen novi dečko.

Republika

Foto: Republika.rs

Sandra Aqua zapalila atmosferu

 

Mladić se tačno u ponoć pojavio sa velikim belim medom i posvetom i jako je zagrlio, a usledili su i osmesi, onda ga je ona uzela za ruku i odvela do njenog stola, pa odlučila da se slikaju.

Svi su se pitali ko je ovaj visoki, crni, zgodan frajer, a Sandra je ostala zagonetna.

Republika

Foto: Republika.rs

Misteriozni dečko Sandre Čaprić

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading