Ne vidim PERSPEKTIVU tog odnosa: Bivša rijaliti učesnica OPLELA po Dejanu Dragojeviću!

Autor:

Zadruga

11.04.2022

21:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jasmina Ana, bivša rijaliti učesnica, je gostovala u jednoj emisiji i rešila je da prokomentariše paklenu četvorku u Zadruzi.

Ne vidim PERSPEKTIVU tog odnosa: Bivša rijaliti učesnica OPLELA po Dejanu Dragojeviću!

Foto: youtube.com/printscreen/

Jasmina Rakitić, poznatija kao Jasmina Ana, bivša rijaliti učesnica je gostovala u emisiji "Pitam za druga", pa je tako rešila da prokomentariše aktuelne odnose u "Zadruzi 5".

Republika

Foto: instagram.com/jasmina ana

Jasmina Ana

- Bili su mi strašno zanimljivi, čak mogu da kažem da su mi Zola, Bebica i Miljana zanimljiviji od Dalile i Cara. Mislim da je Aleks potiskivala sve ono što je onaj kinji. Ona je eksplodirala sada i da je Dejan iznenađen i uvređen ovim povodom. Ne vidim neku perspektivu tog odnosa...On sad očigledno želi da promeni, video je da je njegova veza sa Dalilom promašaj života, pa želi da zasnuje vezu, a mislim da njoj smeta što on vređa ljude - rekla je Jasmina, a onda je otkrila ko je po njenom najiskreniji:

Republika

Foto: youtube.com/printscreen/

Jasmina Ana u emisiji "Pitam za druga"

- Čini mi se da je Dalila najzaljubljenija i da ne može da laže - istakla je Jasmina.

- Dalila i Car će da eksplodiraju, a Aleks i Dejan će se rastati napolju. Dejan će možda iz inata ostati, da bi dokazao Dalili da može da bude i bez nje. Bruno prvi neće da je prihvati - rekla je Jasmina - zaključila je Jasmina, prenosi Pink.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading