OPROSTIO JOJ PREVARU I DAO JOJ 7.000 evra, A ONA UŠLA U RIJALITI: Oglasio se bivši dečko nove zadrugare, tvrdi da je PREVAREN!

Autor:

Zadruga

15.12.2021

10:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši dečko nove zadrugarke Ane Jovanović, Nikola tvrdi da mu ona duguje 7.000 evra.

OPROSTIO JOJ PREVARU I DAO JOJ 7.000 evra, A ONA UŠLA U RIJALITI: Oglasio se bivši dečko nove zadrugare, tvrdi da je PREVAREN!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Mladi biznismen iz Beograda kaže da mu je devojka bila neverna i da ga je ostavila zbog rijalitija, navodi Informer.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana Jovanović

 

- Bili smo zajedno pet godina. Veza nam je bila turbulentna, čak sam joj oprostio i prevaru! Bila je sa drugim na Zlatiboru i molila me da joj oprostim. Prešao sam preko toga, a sad me je ostavila zbog "Zadruge" - započinje priču Nikola za Informer i otkriva kako ga je Ana prevarila i novčano:

- Odlučili smo da pokrenemo zajednički biznis. Otvorio sam joj kozmetički salon. Dogovor je bio da ona radi, a ja da finansiram sve, pa da delimo zaradu. Međutim, ona je odlučila da uđe u rijaliti i raskinuli smo. Rekla je da mi neće vratiti novac jer se salon vodi na njeno ime i da mogu da zaboravim na 7.000 evra koje sam joj dao. Ona je jedan ozbiljan prevarant i manipulator!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Zana

15.12.2021 10:48

Poslovica kaze : Prvi put te prevari, ti si naivan. Drugi put te ista prevari, ona je pokvarena. Treci put te ista prevari, ti si budala, jer si dozvolio da te toliko puta ista prevari.

Odgovori 25 1
mm

18.12.2021 11:06

ko ubaci ovog odrona i vidi se da je prevarant