KENAN U ''ZADRUZI 5'' BEZ RIALDE: Priznao da želi da uđe u novu sezonu, a ona šokirao izjavom o devojci: NE BI JOJ SE ISPLATILO DA UĐE!

Autor:

Zadruga

30.07.2021

21:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kenan Tahirović priznao da želi da uđe u novu sezonu ''Zadruge'', pa otkrio gde je Rialda u svemu tome.

Republika

Foto: printscreen

Kenan Tahirović

 

Kenan Tahirović, bivši zadrugar, progovorio je o ulasku u petu sezonu ''Zadruge'', pa oktrio da li će i njegova devojka Rialda Karahasanović ući sa njim u Belu kuću po drugi put, prenosi Objektiv.

 

 

Naime, Kenan nije dobio još uvek ponudu čelnika televizije Pink, ali je istakao da bi voleo da ga pozovu i ove sezone.

- Mislim da sam daleko od ulaska u ''Zadrugu 5'', ali uvek treba prvo čuti ponudu, pa onda tek razmisliti. Za sada još uvek nisam dobio nikakvu ponudu, ali mislim da ću je dobiti. Za mene je i ovo bilo previše, sasvim dovoljno - rekao je Kenan, pa dodao da li bi ušao zajedno sa Rialdom:

 

 

 

 

- Ako ponude da uđem sa Rialdom, oko toga bih morao sa njom da popričam i da se dogovorimo, budući da je njoj karijera krenula odlično, nastupi se ređaju, tako da ne znam koliko bi se njoj isplatilo da uđe tamo - zaključio je Tahirović

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Milan

31.07.2021 07:05

Ne treba nam ćutolog.