(VIDEO) SUMNJA U ANĐELOVU LJUBAV: Sanja misli da je sa njom samo zbog SE*SA, a da voli Teodoru!

Autor: Republika.rs

Zadruga

17.12.2020

20:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Već su počeli problemi.

RepublikaFoto: www.youtube.com/Zadruga Official
Sanja Stanković

Sanja Stanković i Anđelo Ranković nedavno su obelodanili da su u vezi i od tada su nerazdvojni, a gledaoci imaju prilike da ih često gledaju u vrelim akcijama.

Ipak, već su počeli prvi problemi jer je Stankovićeva počela da sumnja u Anđelova osećanja. Ona se odmah požalila Ermini.

- Tvoj dečko mora sam da proceni da li će te braniti ili ne - rekla je Ermina.

 

- U pravu si, on je samo rekao jednu rečenicu koja je mene spustila i to nije trebao. Jeste meni lepo, ali ne mogu da budem sa nekom osobom, ako ima on emocije prema drugoj strani. Ispada da smo mi prijatelji sa beneficijama. Ja emocije imam... Nisam znala da će biti ovako - žalila se Sanja.

- Jeste, ali zaljubljenost i ljubav je nešto drugo. On je mnogo puta govorio da nju još uvek voli, ali ja ne bih ćutala - rekla joj je Ermina.

Podsetimo, Anđelo je danas za crnim stolom objašnjavao kako se neće mešati u Sanjine rasprave u kući, sem ukoliko on ne pomisli da je ona ugrožena u toj situaciji.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading