(VIDEO 18+) Isplivao snimak žestoke akcije Sanje i Anđela! TRESLA SE CELA SOBA: Matora van sebe od besa!

Autor:

Zadruga

14.12.2020

10:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pucalo sve!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

Sanja Stanković i Anđelo Ranković se ne smiriju. Od kako su ušli u ljubavnu vezu oni koriste svaki trenutak da budu zajedno i da razmenjuju nežnosti.

Kako su noć proveli u izolaciji, niko im nije smetao da se prepuste strastima, pa su se pokrili jorganom i uživali sami.

Podsetimo, Jovana Tomić Matora je prva primetila da se između njih dvoje nešto dešava pa je čak otkrila da su nešto imali i napolju.

- Ne mogu da ti kažem da je volim, ali nisam ni ravnodušna. Ona je mene molila da ne prekidamo odnos, molila me je da budem uz nju kao čovek. Ja joj ne branim da budem srećna, nisam tražila ništa. A onda ustane i kaže da joj je žao. Ona će po mom izlasku biti blokirana skroz, nema pristup meni. Dok sam ovde, na ovom mestu, gde sam se borila za nju, neću dozvoliti da je gazim. Trenutno se samo mirim sa činjenicom da ona mene ne voli. Volela sam je kao Boga, ali je to moja najveća laž u životu - prepričavala je Monika

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading