OVAKO JE SANJA SPAŠAVALA TEODORINU I ANĐELOVU VEZU, pa sad uskočila kod njega u krevet!

Autor: Republika.rs

Zadruga

12.12.2020

20:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drugarice, prokletnice!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Anđelo, Sanja i Teodora

Kao bomba odjeknula je vest da su Sanja Stanković i Anđelo Ranković novi par u "Zadruzi". Sada su otkrivene mnoge pikanterije iz njihovog odnosa, a čini se da se iskre nisu javile tek u ovoj sezoni rijalitija.

Opšti haos je nastao kada su Sanja i Anđelo ozvaničili vezu, koja se navodno desila spontano. Ipak, mnogi su zaboravili da je upravo ova atraktivna zadrugarka posle prve sezone  Rijalitija bila drugarica Anđele i Teodore, čak je uticala na to da njih dvoje obnove vezu, za koju su mnogi smatrali da je najromantičnija i najiskrenija u toj sezoni.

Naime, fanovi Teodore i Anđela su tada javno molili Sanju da utiče kao njihove prijateljica na to da se pomire, a ona im je ovako odgovorila: 

 

-Molim vas da shvatite da Jovana i ja ne možemo da utičemo na njihovu odluku. Oni su sami tako odlučili da je tako najbolje. Odrasli su i zreli ljudi. I prekinite mene više da smarate sa ovakvim glupostima. Ja ću uvek biti tu za njih, bili oni zajedno ili ne - poručila je Sanja.

Sanja i Teodora su se do skoro družile, a onda kada je Džehverovićka videča da je njena drugarica sve bliža sa Anđelom, odlučila je da je izbriše iz svog života, pre svega i sa društvenih mreža.

Nedavno se Anđelo čak i prisetio kako je u rijalitiju obeleažvao svaku mesečnicu veze sa pevačicom i prepričavao kako je to izgledalo, da bi Sanja koja je bila pored njega sve vreme govorila kako je bilo sve veoma prelepo i slatko.

Izgleda joj drugarstvo sa Teom nije ništa značilo, a da nije želela da se upliće u pokušaj da ih miri jer je oduvek želela Anđela za sebe.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading