(VIDEO) Anđelo pred svima govorio o TEODORI, Sanja prebledela od muke!

Autor: Republika.rs

Zadruga

16.12.2020

19:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo su svi želeli da čuju, sem nje.

 
RepublikaFoto: www.youtube.com/Zadruga Official
Sanja

Anđelo i Sanja  pre nekoliko dana ozvaničili su vezu pred svima i od tada se ne razdvajaju.  Mnogi su odmah počeli da ih osuđuju, što zbog Matore koja je sa njima u Beloj kući, što zbog Teodore koja je bila dobra drugarica sa Stankovićevom.

Ranković je sada gostovao kod Bore Santane u emisiji i pred svima govorio o Teodori Džehverović, njihovom odnosu sada, kao i pre njegovog ulaska u rijaliti.

Anđelo je u više navrata govorio da ne želi u rijalitiju da priča o Tei jer ona nije tu. Kao i da će možda sve o njima dvoma progovoriti kada bude izašao napolje. Ipak, Santana nije oklevao:

 

 

 

-Kakva je Teodorina rekacija? Da li se oseća izdano? - pitao je Bora.

-Mislim da je ne interesuje, ona je sada srećna u drugoj vezi, ne verujem da ona o tome razmišlja. Ali eto, ne verujem da ima bilo šta loše da kaže. Ja njoj želim svu sreću, kao i ona meni - rekao je Anđelo.

-Kako su se slagale Sanja i Teodora? - nastavio je Bora.

Bile su u skroz dobrom odnosu, ali ne nešto da bi se viđale svaki dan. Nisu bile najbolje drugarice, nerazdvojne ali mislim da u njihovom odnosu nije bilo ništa lažno - rekao je Ranković.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading