Nije joj bio veran: Anđelo varao Teodoru sa učesnicom prve Zadruge, gledaoci je optužili - URADILA SI JOJ ISTO ŠTO I KORAĆEVA KIJI!

Autor:

Zadruga

19.11.2020

08:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U rijaliti šouu "Zadruga" uvek se dođe do nekih novih otkrića, zbog kojih nastane burna atmosfera u Beloj kući.

RepublikaFoto: e-stock
Anđelo i Teodora

Naime, tokom sinoćnjeg pitanja gledalaca, jedan od njih je insinuirao na to da je Anđelo Ranković varao Teodoru Džehverović dok su bili u vezi koja je predstavljena "ljubavlju iz bajke" i to sa Sanjom Stanković.

- Misliš da si isto uradila Teodori, što je Ana Korać Kiji, pa te je zato ona otpratila? - postavio je pitanje zadrugarima jedan od gledalaca.

- Ja joj ništa nisam uradila, niti sam ja bila neka prijateljica sa njom. Neka se on opravda što joj nije rekao - rekla je Sanja.

- Dok smo Teodora i ja bili u vezi, Sanja i ja smo se samo jednom videli, a Teodora je to znala. Posle smo se viđali, a pričali smo o svojim problemima - pravdao se Anđelo.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Sanja Stanković

- I ja sada sumnjam u sve, jer, koliko sam shvatila, kada sam ušla u "Zadrugu 3", oni su se videli oko 20 puta. Ovaj odnos nije druženje, to je tačno - komentarisala je Matora.

- Ja sam čula da je Teodora mene ogovarala i da uopšte nije imala lepo mišljenje o meni. Pričala je ni ne znajući da smo se on i ja videli - rekla je Sanja.

- Moraš da se zapitaš, ako te prijateljica otprati, znači da tu nešto nije u redu - dodao je Mića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading