POSLEDNJA FOTOGRAFIJA BRUSA VILISA RAZARA DUŠU! Od ovog prizora zastaje knedla u grlu!

Autor:

Zabava

23.04.2024

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Holivudski glumac boluje od demencije i afazije.

POSLEDNJA FOTOGRAFIJA BRUSA VILISA RAZARA DUŠU! Od ovog prizora zastaje knedla u grlu!

Foto: Profimedia

Brus Vilis

Brus Vilis, zvezda holivudskih blokbastera i jedan od najvoljenijih glumaca na celom svetu, boluje od demencije i afazije (poremećaj govora), a njegovo stanje nikada neće moći da se poboljša. Glumac takođe ima problema sa kretanjem, ali ga volja za životom nikada ne napušta.

Vilis se oglasio na društvenoj mreži Instagram i objavio fotografiju iz svog doma koja je mnogima naterala suze na oči. Iako mu je teško, Brus je ustao nakon što su mu rekli da njegova unuka slavi 1. rođendan.

Bio je vrlo srećan što provodi vreme sa svojom porodicom. Držao je unuku, a slatku sliku dede i malene objavila je Brusova ćerka Rumer Vilis.

- Ova poslednja godina s tobom je bila najbolja godina u mom životu. Lu, nikad nisam znala šta je ljubav dok te nisam upoznala. Ti si najslađa, najlepša, najpametnija, najsmešnija curica koju znam. Ne mogu da verujem da si mene izabrala za svoju mamu - napisala je Rumer.

 

 

U komentarima je naišla na hrpu lepih želja povodom rođendana malene, ali i emotivne reči upućene slavnom glumcu.

"Sviđa mi se slika nje i tvog oca. Kako slatko", 'Slika s Brusom je tako lepa", "Ovo je najslađe", "Srećna prva godina!", pisali su.

Vilis je nedavno proslavio 69. rođendan i tog dana je okupio porodicu da zajedno oduvaju svećice. Bile su tu i njegova bivša i sadašnja žena, kao i njihova deca.

Uz nežne reči: "Srećan rođendan! Volimo te i zahvalni što te imamo", Demi Mur je čestitala rođendan svom bivšem suprugu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading