PRINC HARI UPLETEN U SLUČAJ PI DIDIJA! Svetski džet-set služio reperu kao PARAVAN za zlodela, ŠOK!

Autor:

Zabava

26.03.2024

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svetski poznati reper je više puta optužen za seksualno nasilje kao i za trgovinu ljudima sa ciljem seksualne eksploatacije.

PRINC HARI UPLETEN U SLUČAJ PI DIDIJA! Svetski džet-set služio reperu kao PARAVAN za zlodela, ŠOK!

Foto: youtube.com/DirtyMoneyVEVO, Shutterstock

Prava drama odigrala se juče na imanjima repera Šona Didija Kombsa, poznatijeg pod imenom Pi Didi, kada su specijalne jedinice naoružane dugim cevima upale u njegove luksuzne kuće u Njujorku, Los Anđelesu i Majamiju i pretresle luksuzne vile. Uhapšeni su dvojica njegovih sinova.

Svetski poznati reper je više puta optužen za seksualno nasilje kao i za trgovinu ljudima sa ciljem seksualne eksploatacije. U tužbi koja je podignuta protiv njega zbog navodne trgovine ljudima pominje se i princ Hari.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Princ Hari

Producent Rodni Lil Rod Džouns koji je tužio Pi Didija, tvrdi da je druženje repera sa princom i ostalim poznatim ličnostima, dalo muzičaru i njegovim saradnicima uslovno rečeno "legitimitet", odnosno kako su njegovi advokati rekli, takvi kontakti privlačili su goste na njegove zabave organizovane zbog navodne trgovine ljudima.

Pripadnici svetskog džet-seta "privlačili" su žrtve na njegove žurke u kojima su se odvijale orgije. Reper je imao "pristup slavnim osobama poput poznatih sportista, političara, umetnika, muzičara međunarodnih predstavnika poput britanske kraljevske porodice odnosno princa Harija", otkrivaju sudska dokumenta podneta sudu u Njujorku, u tužbi od 30 miliona dolara, piše Daily mail.

Republika

Foto: Profimedia

Pi Didi

Sudski dokumenti koji su sudu predati prošlog meseca ne ukazuju ni na kakav prekršaj princa Harija.

Iako se Hari ne suočava sa optužbama, ovo nije prvi put da su članovi dinastije povezani sa skandalima oko trgovine ljudima i seksualnog nasilja. Njegov stric princ Endrju bio je blizak sa Džeferijem Epstajnom, pedofilom i predatorom, koji je umro 2021. godine u zatvoru u Njujorku dok mu se sudilo zbog trgovine seksom Endrju se sudilo zbog seksa sa u to vreme maloletnom Virdžinijom Đulfe. Slučaj je rešen novčanom nagodbom.

Pi Didi se suočava sa optužama tri žene za seksualno zlostavljanje. On se pojavio juče u Majamiju, nekoliko sata nakon pretresa njegovih nekretnina u Los Anđelesu, Majamiju i Njujorku, nakon čega je njegov privatni avion lociran na Karibima.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading