AL PAĆINO PIŠE KNJIGU O SVOM ŽIVOTU! Glumac dobio dete u 83. godini, a sada poručio: "Dosad sam bio srećan"

Autor:

Zabava

13.03.2024

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U svojim memoarima opisaće sve ono kroz šta je prošao.

AL PAĆINO PIŠE KNJIGU O SVOM ŽIVOTU! Glumac dobio dete u 83. godini, a sada poručio:  "Dosad sam bio srećan"

Foto: Tanjug/AP

Slavni Al Paćino piše memoare pod nazivom “Sonny Boy” u kojima će opisati ceo svoj život. Kako je najavljeno, knjiga će biti objavljena 8. oktobra u izdanju Penguin Press-a, a osim onog što je doživeo i proživeo za svoje 83 godine, Paćino će opisati i svoj glumački put i izazove.

Knjiga donosi glumčeva prisećanja na širok raspon svojih životnih iskustava, dotičući se svih njegovih velikih uloga, bitnih saradnji i važnih odnosa, navodi izdavač.

Napisao sam knjigu da izrazim ono što sam video i kroz šta sam prošao u životu. Bilo je neverovatno lično otkrivajuće iskustvo razmišljati o ovom putovanju i onome što mi je gluma omogućila i svetovima koje mi je otvorila - rekao je slavni glumac za magazin People i dodao:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Noor (@nooralfallah)

Ceo moj život bio je neverovatan i dosad sam bio prilično srećan tip.

Glumac je u septembru prošle godine postao otac u 83. godini, a sina je dobio sa 29-godišnjom Nur Alfalom. Zanimljivo je da je Paćino sumnjao u to da je otac deteta mlade partnerke, te je tražio da se podvrgne DNK analizi. Nedugo potom poput bombe odjeknula je vest da je tri meseca kasnije glumac raskinuo vezu sa mlađanom Nur.

Alfal je od Paćina mlađa 54 godina, a poznate su njene veze sa takođe starijim muškarcima. U prošlosti je bila u vezi sa Mikom Džegerom (80), a 2019. godine je bila povezivana i sa Klintom Istvudom (92), ali je na kraju tvrdila da su samo prijatelji.

Nur se drži one da je ''starije iskusnije'' te je poznata kao "lovac na gerijatriju" samim tim svi se pitaju ko je njen sledeći "tatica" iliti "dedica". 

Paćino nije imao mnogo sreće sa ženama budući da se nijedna njegova veza nije završila uspešnim brakom, ali je zato u poslu oduvek bio izuzetno uspešan. Glumac je započeo karijeru tokom šezdesetih godina prošlog veka, a proslavili su ga filmovi "Kum" i "Lice sa ožiljkom".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading