UMRO POZNATI GLUMAC! Pamtićemo ga po ulozi u OVOJ seriji!

Autor:

Zabava

21.02.2024

11:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dočarao je lik Kita Bišopa u seriji "The Office"

UMRO POZNATI GLUMAC! Pamtićemo ga po ulozi u OVOJ seriji!

Foto: Pixabay

Sveća

Poznati glumac Juen Mekintoš umro je u 50. godini. Ostaće upamćen po ulozi Kita Bišopa u seriji "The Office".

Ovaj glumački zadatak bio je preloman u njegovoj karijeri. Poznati glumac studirao je lingvistiku na Univerzitetu u Edinburgu, a tokom studija bio je član pozorišnog ansambla Edinburgh University Theatre Company kao i The Improverts.

"Džast Rajt Menadžment" potvrdio je njegovu smrt u izjavi objavljenoj na društvenim mrežama:

„Sa velikom tugom objavljujemo mirnu smrt našeg voljenog genija komedije Juena Mekintoša. Njegova porodica zahvaljuje svima koji su ga podržali - stoji u objavi.

 

 

Zapažene role ostvario je i u komedijama "Miranda" i "Little brain", kratku ulogu imao je u "The Confusion of Tongues" 2014. godine, a 2017. publika ga je gledala u filmu "Finding Fatima". Pre 11 godina Mekintoš je potpisao ugovor sa Salopian Films za glavnu ulogu u seriji od šest delova "For the Love of Ella", koja je kasnije otkazana. Oprobao se i u rijaliti takmičenjima.

Učestvovao je u radijskom sitkomu "Cabin Pressure" kao i u humanitarnim muzičkim spotovima.

"The Office" je britanski sitkom čiji su tvorci, scenaristi i režiseri Riki Džervejs i Stiven Merčant.

Radnja prati svakodnevicu zaposlenih u jednom od ogranaka izmišljene kompanije Vernham Hog za prodaju papira. Glavni lik u seriji je generalni menadžer ogranka Dejvid Brent, koga tumači Džervejs. Iako je serija prikazana je u formi dokumentarca, a likovi često govore direktno u kameru i svesni su njenog prisustva na svakom koraku.

Uprkos slaboj gledanosti na početku emitovanja, što je gotovo dovela do otkazivanja serije, serija je s vremenom postala jedna od najuspešnijih britanskih komedija i distribuirana je u 80 zemalja širom sveta. Isti koncept upotrebljen je za snimanje nekoliko stranih verzija, od kojih je najpoznatija američka sa Stivom Karelom u glavnoj ulozi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading