GOLA SLIKA POZNATE PEVAČICE: Pozirala u kadi, u ovako VRELOM izdanju je do sad niko nije video! (FOTO)

Autor:

Zabava

19.02.2024

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica iznenadila sve vrućim fotkama!

GOLA SLIKA POZNATE PEVAČICE: Pozirala u kadi, u ovako VRELOM izdanju je do sad niko nije video! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Selena Gomez je oduševila svojih 429 miliona pratilaca na Instagramu serijom zanosnih fotografija sa svoje nedavne avanture u Parizu. Višetalentovana glumica i pevačica, koja će objaviti svoj novi singl "Love On" 22. februara, počastila je fanove pogledom na svoju parisku avanturu, uključujući posebno upečatljivu fotografiju na kojoj se opušta u kadi okružena balonima, sa rukama podignutim u vazduh i njenim odrazom vidljivim u ogledalu.

Republika

Foto: Instagram.com

Selena Gomez

Tokom svojih "40 sati" u Parizu, Selena je maksimalno iskoristila vreme, uživajući u kroasana u lokalnom kafiću, pokazujući svoju prelepu večernju odeću u crnom topu i zabeležila trenutak ispred ikoničnog Ajfelovog tornja. Njen Instagram post nije samo pružio uvid u njen luksuzni kupališni trenutak, već je takođe ponudio pogled na očaravajuća iskustva koja je uživala u Gradu svetlosti.

Dok nestrpljivo iščekuje svoj nadolazeći singl, Selena Gomez je takođe podelila uvide u svoje buduće kreativne poduhvate. U nedavnom gostovanju na podcastu SmartLess, nagovestila je mogućnost novog albuma, ali je izrazila sklonost ka glumi u bliskoj budućnosti. Razmišljajući o svom putovanju, Selena je otkrila:

- Osećam da imam još jedan album u sebi, ali bih verovatno izabrala glumu. Poželeću da se odmorim jer sam umorna. Htela sam da budem glumica, nikada zaista nisam nameravala da budem pevačica, ali taj hobi se očigledno pretvorio u nešto drugo.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

 

Pored svojih profesionalnih poduhvata, Selena Gomez je takođe osvojila srca svojih fanova slatkim porukama za Dan zaljubljenih upućenim svom dečku, Bennyju Blancu, potvrđujući njihovu vezu, koja je zvanično objavljena u decembru prošle godine. "Volim te," nežno je izrazila uz srdačan selfi sa Bennyjem.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading