ŠOK TRANSFORMACIJA PEVAČICE: Promenio joj se lični opis, usledilo bolno PRIZNANJE! (FOTO)

Autor:

Zabava

23.01.2024

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selena Gomez podelila svoju staru fotografiju, pa se pratiocima obratila snažnom porukom!

ŠOK TRANSFORMACIJA PEVAČICE: Promenio joj se lični opis, usledilo bolno PRIZNANJE! (FOTO)

Foto: Shutterstock

Selena Gomez, 31-godišnja glumica i pevačica, nedavno se obratila javnosti putem društvenih medija povodom komentara o svom izgledu. Hrabro je podelila paparaci fotografiju sa plaže iz 2013. godine.

- Danas sam shvatila da više nikada neću izgledati kao tada - ovaj iskreni osvrt je pratio još jedan paparaci snimak iz 2023. godine, gde je zaključila:

- Nisam savršena, ali ponosna sam na ono što jesam... Ponekad zaboravim da je u redu biti ja.


U poslednjih nekoliko godina, Selena je često bila predmet kritika zbog svog izgleda, ali ona odbija da joj to smeta. Umesto toga, ona zagovara prihvatanje prirodne lepote i često se suprotstavlja društvenim pritiscima i standardima lepote. Putem svoje platforme, ona promoviše autentičnost deljenjem neobrađenih fotografija bez šminke, stav koji je doprineo tome da bude najpraćenija žena na Instagramu.

Otovreni i iskreni pristup Selene Gomez u obraćanju problemima sa slikom tela i samoprihvatanjem je resonirao sa mnogim njenim fanovima. Otvoreno diskutujući o svojim sopstvenim borbama sa društvenim standardima lepote, postala je simbol osnaživanja za osobe koje se suočavaju sa sličnim izazovima. Njena spremnost da pokaže ranjivost i nesavršenosti je inspirisala druge da prihvate svoju jedinstvenost i odbace nerealne ideale lepote.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

 


Iako je podvrgnuta intenzivnim kritikama koje prate javnu pažnju, Selena Gomez je ostala čvrsta u svojoj posvećenosti predefinisanju standarda lepote. Svojim delima i rečima, ona izaziva ideju o savršenstvu dok zagovara ljubav prema sebi i autentičnost. Korišćenjem svoje platforme da pokaže neobrađene trenutke i istinsko izražavanje sebe, ona nastavlja da otvara put ka inkluzivnoj i prihvatajućoj definiciji lepote.

Selenaina borba za samoprihvatanje služi kao snažan podsetnik da prava lepota ide dalje od fizičkog izgleda. Njena poruka o prihvatanju individualnosti i unutrašnje snage rezonira sa globalnom publikom, prevazilazeći okvire tradicionalnih standarda lepote. Stvaranjem zajednice podrške i ohrabrivanja, ona osnažuje druge da prihvate svoju jedinstvenost i proslave svoje lično putovanje ka samopouzdanju i prihvatanju.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading